Lorem Ipsum

ၾကက္သားမဆလာခ်က္

 Friday, October 29, 2010

ၾကက္သားကို ေျခာက္ေျခာက္ေလး ခ်က္ထားတယ္ ။ အသားေတြက အေပ်ာ့ေတြၾကီးပဲ ဆိုေတာ့ စားလို႔ သိတ္မေကာင္းဘူး ။ ဒါေပမဲ့ က်မတို႔ ေနတဲ့ ေနရာ မွာေတာ့ ျမန္မာေတြ မ်ားလို႔လား မသိဘူး ဆိတ္သား
အမဲသား ၊ဘဲငန္းသား ၊ ၾကက္စင္သား ၊ ဆိတ္ကလီစာ ၊ ဘဲသားနဲ႔ ငါးေတြပါ ရတတ္တယ္ ။ ငါး ကလြဲရင္
က်န္တာေတာ့ ဆိုင္မွာ လတ္လတ္ဆတ္ဆတ္ ၀ယ္လို႔ရတတ္သလို ငါးကိုေတာ့ ေႏြရာသီၾကရင္ မွ်ားျပီး
လာေရာင္းၾကတယ္ ။ အခုဆို ျမန္မာ ဆိုင္ေတြကလည္း ၅ ဆိုင္ေလာက္ရွိေတာ့ ၾကိဳက္သလို လတ္လတ္
ဆတ္ဆတ္ ေရာက္ရင္ ဖုန္းဆက္ေပးၾကေတာ့ ပိုအဆင္ေျပပါတယ္ ။ လိုရင္းက ဘယ္ေရာက္ပါလိမ့္ း)




ၾကက္သားကို ၾကိဳက္သလို အရြယ္တံုးျပီး ဆား ၊ ဆႏြင္း ၊ အေရာင္တင္ ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ဂ်င္း ေထာင္းျပီး မ
ဆလာေလးပါ နည္းနည္းထည့္ျပီး နယ္ထား။ ဆီပူလာရင္ ကရေ၀းရြက္၂ရြက္ နဲ႔သစ္ဂ်ေပြးေခါက္ တေခ်ာင္း
လက္ တဆစ္စာေလးထည့္ ၊ဆီသတ္။ ၾကက္သြန္နီ ၂လံုးစာေလာက္ ပါးပါးလွီးထည့္ ၊ဂ်င္း နဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴ
ေထာင္းထည့္ အေရာင္တင္ေလး နည္းနည္း ထပ္ထည့္ ၊ ၾကက္သား ထည့္ျပီး ေရအေနေတာ္ ထည့္ ခ်က္။
ဆီျပန္လာရင္ မဆလာ နည္းနည္းထည့္ျပီး အေပါ့ အငံျမည္းၾကည့္ ၊ ၾကက္သားႏူးေလာက္ရင္ ခ်လို႔ရပါျပီ ။


ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP