Lorem Ipsum

ငါးဟင္းမ်ား

 Sunday, October 31, 2010


 ခုတေလာ အစပ္စားလို႔ မရဘူး ျဖစ္ေနတယ္ ။ ဒါေၾကာင့္ အခ်ိဳေလးေတြပဲ ဆီမပါတာ ခ်က္စားျဖစ္တယ္ ။ဒါ
ကေတာ့ ငါးေပါင္းပါ ။တီလားပီရားငါးကို အေရခြံနဲ႔ အရိုး ထုတ္ထားတာ ၀ယ္လာခဲ့တယ္။ ဂ်င္းပါးပါးလွီးထည့္ပဲငံျပာရည္နဲ႔ ႏွမ္းဆီ တစက္ ႏွစ္စက္နဲ႔ အခ်ိဳမႈန္႔ နည္းနည္း ထည့္ျပီး ေပါင္းလိုက္ ပါတယ္။ ၁၅မိနစ္ဆို ရပါျပီ ။ၾကက္သြန္ျမိတ္ေလးျဖဴးျပီး စားလို႔ရပါျပီ ။




ဒီငါးေပါက္ေလးေတြကို ဆီနည္းနည္းနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊နီ ၊ဂ်င္း နည္းနည္းေထာင္းထည့္ ၊ငံျပာရည္နည္းနည္း
ထည့္၊ ေရေလး နည္းနည္းထည့္ျပီး ခ်က္လိုက္တယ္ ။ ဟင္းအိုးရမွ ပင္စိမ္းေလး အုပ္ျပီးစားတယ္ ။




တီလားပီးရာငါးကို အေၾကးထိုး ဗိုက္ေဖာက္ျပီး ေသခ်ာေဆး၊ ပဟက္ ထုတ္ျပီး ဓါးနဲ႔မြမ္းလိုက္တယ္။ ဆား ဆႏြင္းနယ္ျပီး ဂ်ံဴမႈန္႔ နည္းနည္းကပ္ျပီေၾကာ္လိုက္တယ္။ ၾကက္သြန္နီျဖဴ ၊ဂ်င္း ငရုတ္သီးစိမ္ကို ႏႈတ္ႏႈတ္စဥ္းျပီးဆီသတ္၊ အေရာင္တင္ထည့္ ၊ခရမ္းခ်ဥ္သီးေစာစ့္ထည့္ ၊ ငံျပာရည္နဲ႔ မန္က်ီးမွည့္ေလးထည့္ျပီး ငါးေပၚကေန ေလာင္းခ်ပါ ။ၾကက္သြန္ျမိတ္ေလး အုပ္ပူပူေလးစားမွ ေကာင္းတယ္ ။




ဒါက က်မစားတဲ့ ငါးျပဳတ္ပါ။ ၾကက္သြန္ျဖဴ နီ၊ ဂ်င္း ၊ ပင္စိမ္း ၊ဖက္ဖယ္ရြက္ ၊ နံနံပင္ ေထာင္းျပီး ထည့္လိုက္
တယ္ ။ ငံျပာရည္ေလး နည္းနည္းထည့္ ။ေရအနည္းငယ္ထည့္ျပီး ၁၅ မိနစ္ျပဳတ္ လိုက္တယ္ ။ ေပါ့ေပါ့ေလး
စားလိုက္ရတာေပါ့ ။ ေကာင္းပါတယ္ လည္ေခ်ာင္းနာတဲ့ဒဏ္ထက္ေတာ့ း(

ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP