Lorem Ipsum

အရည္ေသာက္မ်ား

 Friday, November 12, 2010



ပဲလိပ္ျပာ ႏွပ္ထားတာ ရွိေနတာနဲ႔ ဟင္းခ်ိဳ ေသာက္ျဖစ္တယ္ ။ပဲလိပ္ျပာထဲ ပဲဆီ နည္းနည္းနဲ႔ ဆား အခ်ိဳမႈန္႔ ထည့္၊ ေရဆူထဲ ၾကက္သြန္ျဖဴ ထုထည့္ျပီး အရြက္ကေလး ထည့္ျပီး တမိနစ္ဆိုရျပီ ။ ေအာက္က အရြက္ပါ။




ဗူးသီး ဟင္းခ်ိဳပါ။


ပဲလိပ္နဲ႔ အေပၚက အရြက္ပါပဲ ဟင္းခ်ိဳေလးေပါ့ ။ လြယ္တယ္ မေျပာေတာ့ဘူး ။



ဒါက မိဆိုအႏွစ္ရယ္ ၾကက္သြန္ျဖဴရယ္ ေရဆူထဲထည့္ျပီး ပြက္လာမွ အမဲသား ထည့္တယ္ ။အမဲသား က်က္ ရင္ ၾကက္ဥ ေဖာက္ထည့္ ။ မံုညွင္းရြက္ေလး အုပ္ျပီး ေသာက္ျဖစ္တဲ့ ဟင္းခ်ိဳပါ။




ဒါကေတာ့ ေလာ၀္ဟင္းရည္ပါ။ ခေနာ္န္ တတံုးကို ေရဆူထဲထည့္ ။ ငရုတ္စိမ္းနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴထည့္ ဆူလာရင္ စံမိတ္ရြက္နဲ႔ ငါးေပါက္ေလးေတြထည့္ ၊ ပင္စိမ္း ခတ္ျပီးေသာက္ႏိုင္ျပီ။



 ဒါကေတာ့ မိဆိုရယ္ ၊ပဲျပားရယ္၊ ပဲလိပ္ေျခာက္ ေရစိမ္ရယ္ ၊ တရုတ္နံနံရယ္ ကို ကိုရီးယား မုန္႔တီ အမဲ ေလး နဲ႔ ျပဳတ္ေသာက္တယ္ ။ ခုေတာ့ ဓါတ္ပံု မရိုက္ရ ေသးဘူး ။မုန္႔တီ ပံုေလး တင္ေပးပါ့မယ္ ။


ေရညွိဟင္းခ်ိဳပါ ။ လြယ္တယ္ဆိုေတာ့ မေျပာေတာ့ဘူး ။အရင္ကလည္း ေရးဘူးပါတယ္ ။



ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster




Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP