Lorem Ipsum

နံနက္စာမ်ား(၁၀)

 Sunday, February 05, 2012


ပန္းေသးေခါက္ဆြဲ လုပ္စားထားတာ ၾကာလွျပီခုမွ ပို႔စ္တင္ျဖစ္ေတာ့တယ္။ ခုတေလာ မအားဘူးကြယ္။  



ကိုယ္လုပ္တဲ့ ပန္းေသးေခါက္ဆြဲကေတာ့ ရိုးရိုးေလးပဲ။ၾကက္သားကို ေတာက္ေတာက္စဥ္းျပီး မဆလာေလးနဲ႔ ခ်က္လိုက္ပါတယ္။  ေခါက္ဆြဲကို ျပဳပ္ျပီး ဆီေလးနဲ႔လူးလိုက္တာပါ( ျမန္မာ ျပည္က အိမ္မွာေတာ့ ဆီပူထဲမွာ ၾကာညိဳ့ေလးထည့္ျပီး ေခါက္ဆြဲကို လွိမ့္ေလ့ရွိပါတယ္) ေခါက္ဆြဲရရင္ ၾကက္သားခ်က္ထားတာ ထည္ၾကက္သြန္နီပါးပါးလွီးထည့္၊ ၾကက္သြန္မိတ္ထည့္ျပီး လိုအပ္တဲ့ အရသာ အေပါ့အငံကို ထည့္ရင္ရပါျပီ။




ပန္းေသးေခါက္ဆြဲရျပီ း)



ၾကက္သားစြပ္ျပဳပ္

ၾကက္သားစြပ္ျပဳပ္ ၾကက္သားကို ဂ်င္းပါးပါးလွီးျပီး ၅မိနစ္ေလာက္ျပဳပ္ျပစ္ပါတယ္။ ျပီးမွ ေရေအးနဲ႔ ေသြးညွီနံ႔
ေတြ ေပ်ာက္ေအာင္ေဆးခ်ျပီး ထက္ျပီး ဂ်င္းပါးလွီးထည့္ုပီးျပဳပ္။ ဆားအခ်ိဳမႈန္႔နဲ႔ ငရုပ္ေကာာင္းေစ့ အျဖဴ
ျပီး တခါတည္းျပဳပ္တယ္။ ေသာက္ခါနီးွ၅မိနစ္အလိုမွ ၾကက္သြန္ျဖဴ ထည့္ပါတယ္။ ၾကက္သြန္မိတ္ ေလးျဖဴး ေပါ့။


ေဂၚပီထုပ္ကို ပါးပါးလွီးျပီး ျမန္မာ ငရုပ္ဆီနဲ႔ သံပုရာသီးေရာျပီး အခ်ဥ္သုပ္ထားတာပါ။


ဒါက ကိုယ္ပထမဆံုး စမ္းလုပ္တဲ့ ငွက္ေပ်ာသီး ခ်စ့္ကိတ္ပါ။ အရမ္းစားလို႔ေကာင္းပါတယ္။


လုပ္နည္းကို ဒီက ယူထားတာပါ။ သူ႔လို မလွေပမဲ့ စားလို႔ ေကာင္းပါတယ္ း)


ကိုယ့္ကို ညီမေလးတေယာက္က ေမးလာပါတယ္။ တူ/တူမေလးေတြရဲ့ ပံုေတာ့ တင္ျပီး ဘာလို႔ ကိုယ့္သမီးေလးပံုမတင္တာလဲတဲ့ ဟုတ္ပါတယ္။ ကိုယ္ပံုတင္မယ္ဆိုေတာ့ အားလံုးရဲ့ ခြင့္ျပဳခ်က္ကို ရယူခဲ့ပါတယ္။ အားလံ့ုးက သေဘာတူျပီး ကိုယ့္သမီးေလး သေဘာမတူခဲ့ပါဘူး။ သူ မလွတာ လူသိမွာ စိုးပံုရတယ္ း) ျပီးေတာ့ သူကလူတမ်ိဳး ဘယ္ေတာ့မွ အလွမျပင္တတ္ဘူး။ လူၾကားထဲမတိုးဘူး၊ ႏႈတ္ခမ္းနီ မဆိုးတတ္ဘူး။ လက္သဲအရွည္ မၾကိဳက္တတ္သူေလးပါ။


ခင္မင္စြာျဖင့္
ေဘဘီ



Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP