Lorem Ipsum

ေၾကာင္လွ်ာသီးအမဲေျခာက္ အစပ္ေၾကာ္

 Thursday, April 26, 2012

ေၾကာင္လွ်ာသီး အစိမ္းေတာ့ မရပါဘူး။ မီးဖုတ္ျပီသားပဲ ရပါတယ္။ တထုပ္ကို $ ၃.၉၉ေပးရျပီ၊ မီးဖုတ္ထားတဲ့ ေၾကာင္လွ်ာသီ ၂ေတာင့္နဲ႔ တ၀က္ပါပါတယ္။ လက္ေဆာင္ ရထားတဲ့ အမဲေျခာက္ကလည္း ရွိေနေတာ့ ေရာေၾကာ္ျဖစ္သြား တယ္။   အရင္ကလည္း ေၾကာင္လွ်ာသီးေတြ ေၾကာ္ဘူးသုပ္ဘူးပါတယ္။ ထပ္ ရွာ မေနခ်င္ေတာ့လို႔ ေရးလိုက္ပါ့မယ္ း)

ေၾကာင္လွ်ာသီးနဲ႔ အမဲေျခာက္အစပ္ေၾကာ္


ေၾကာင္လွ်ာသီးကို ပါးပါးလီွးျပီး ခပ္ေသးေသးျပန္စိပ္ပါတယ္။ အမဲေျခာက္ကို လည္း ေရစိမ္ျပီး ခပ္ႏုပ္ႏုပ္ေလးစဥ္းပါတယ္။ ဆီအနည္းငယ္မွာ ၾကက္သြန္နီ၊ ျဖဴနဲ႔ ငရုပ္သီးစိမ္းတို႔ကို ခပ္ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းျပီး ဆီသတ္ပါတယ္။ ၾကက္သြန္နီ၀ါေရာင္ ရလာရင္၊ ဆႏြင္းနဲ႔ အေရာင္တင္ အနည္းငယ္ထည့္ျပီး အမဲေျခာက္ထည့္ ေၾကာ္ ပါတယ္။ အမဲေျခာက္က်က္ရင္ ေၾကာင္လွ်ာသီး၊ ငံျပာရည္နဲ႔ အခ်ိဳမႈန္႔ထည့္ျပီး ဆက္ေၾကာ္ပါတယ္။ ဆီျပန္လာရင္ ရျပီေပါ့ ေၾကာင္လွ်ာသီး အမဲေျခာက္ အစပ္ ေၾကာ္။


ခင္မင္စြာျဖင့္
ေဘဘီ


Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP