Lorem Ipsum

အရည္ေသာက္မ်ား ( ၃ )

 Friday, October 22, 2010


 
ၾကက္သြန္ျဖဴ / နီ ၊ ဂ်င္းကို ေထာင္းျပီ ဆီသတ္ ။ ၾကက္သြန္ေတြ နီေရာင္သန္းလာရင္ ၊ အေရာင္တင္နဲ႔ ဆႏြင္း နည္းနည္းထည့္ျပီး ငါးနဲ႔ မံုလာဥျဖဴထည့္ ၊ငံျပာရည္ အခ်ိဳမႈန္႔ ထည့္ ၅ မိနစ္ေလာက္ခ်က္ျပီးမွ မန္က်ည္းမွည့္နဲ႔ ေရဆူ ထပ္ထည့္ျပီး ဆက္တည္ထား ။ စားခါနီးမွ ရံုးပေတသီးထည့္ ျပီးစားလို႔ရပါျပီ ။ (က်မကေတာ့ ရံုးပေတသီးကို သိပ္က်က္တာ မၾကိဳက္တတ္လို႔ပါ ။ အက်က္ၾကိဳက္ရင္ ၾကိဳထည့္ရပါတယ္ )



 
ပဲလိပ္ျပာနဲ႔ ပတက္စာဟင္းခ်ိဳပါ ။



ခ်က္နည္းေတြက အားသိျပီးသားမို႔ မေရးေတာ့ပါဘူး ။


ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP