Lorem Ipsum

ပုဇြန္ထုပ္ဆီျပန္၊ ခ်ဥ္ရည္ဟင္းနဲ႔ ငါပိရည္

 Monday, November 22, 2010



ပုဇြန္ထုပ္ ၀ယ္လာပါတယ္ ။ ေခါင္းၾကီး ဖင္ေသးဆိုတာ ဒါမ်ိဳးေနမွာေနာ္ :D ေျခေထာက္ေတြကလည္း ရွည္သလား မေမးနဲ႔ ။ေက်းဇူးရွင္က ပုဇြန္ အရမ္းၾကိဳက္ေတာ့ ခ်က္ေပး ရေတာ့တာေပါ့ ။စာဖတ္မိလို႔ ေနာက္မခ်က္နဲ႔ ဆိုရင္ေတာ့ သက္သာတယ္ေပါ့ :) ဟုတ္ဘူးလားေနာ္။ လံုး၀ကို မတန္တာပါ ။ ျပီးေတာ့ေရ ခဲရိုက္ ဆို သိတ္ မၾကိဳက္ဘူးေလ ။ ဒါေပမဲ့ အမွတ္မရွိပါဘူ။ တခါ၀ယ္ တခါညည္း ေနာက္တခါ ေမ့ ျပန္၀ယ္ ေပါ့ ။
  

ေခါင္းက အခြံကိုပဲ ခြါပါတယ္ ။  ႏႈတ္သီးနဲ႔ မ်က္လံုးပိုင္းေတြ အားလံုးျဖတ္တယ္ ေျခေထာက္ ေတြကို လည္း ကတ္ေက်းနဲ႔ ေသခ်ာ ညပ္ျပီး အထဲက အသားေလးေတြ ဆြဲထုတ္တယ္ ေဘးမွာပံုထားတာ ေတြ ့တယ္ဟုတ္





စပါလင္ ဆီသတ္ျပီး ၾကက္သြန္နီ၊ ျဖဴ ၊ဂ်င္း၊ ငရုတ္သီးေျခာက္တို႔ကို ညက္ေအာင္ ေထာင္းျပီး ဆီသတ္။ ၾကက္သြန္ အေရာင္ေျပာင္းလာရင္ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၄လံုး ပါးပါးလွီးျပီးထည့္ ၊ဆားအခ်ိဳမႈန္႔ ထည့္ျပီး အႏွစ္ရေအာင္ ခ်က္ပါတယ္ ။ခရမ္းခ်ဥ္သီး ေၾကေလာက္ရင္ ပုဇြန္ေတြထည့္ ၊ေရေလးနည္းနည္းထည့္ျပီး ဆီျပန္လာေအာင္ တည္ပါတယ္ ။ ေနာက္ဆံုးေတာ့ ရွမ္းနံနံေလး အုပ္လို ႔စားလို႔ရပါျပီ ။



ဓါတ္ပံုေတြေတာ့ သူမ်ား ဘေလာဂ့္က အမ်ားၾကီး ရိုက္ျပီးတင္တာ ေတြ႔လို႔ အတုခိုး ပါတယ္။



ဂဏန္ဟင္းက အႏွစ္က်န္ေလးကို မန္က်ည္းမွည့္နဲ႔ လိုအပ္တာေလး ထပ္ျဖည့္ပါတယ္ ။ ရံုးပေတသီးနဲ႔ မံုလာဥျဖဴပဲ ရိွလို႔ ထည့္လိုက္တယ္ ။ အခ်ဥ္ရည္ေပါ့ ။





ငါပိရည္က်ိဳကို ဆႏြင္းနဲ႔ အခ်ိဳမႈန္႔ေလးထည့္ ၊ေရထည့္ျပီး တည္ထားပါတယ္ ။ ငရုတ္သီး မီးမကင္ျဖစ္ဘူး ငရုတ္ သီးစိမ္းနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴကို ေရနည္းနည္း ထည့္ျပဳတ္ပါတယ္ ။ငါခူကိုလည္း ျပဳတ္ျပီး အေရခြံခြါ ငရုတ္ သီး ၊ၾကက္သြန္ျဖဴတို႔နဲ႔ ေရာေထာင္းျပီး ထည့္လိုက္တယ္ ။ေရက်ိဳ ငါပိေပါ့ ။



ခရမ္းကြ်တ္သီးေနာ္ က်မေတာ့ မၾကိဳက္ပါဘူ ။



ေညာင္ခ်ဥ္ရြက္ ထင္တာပါပဲ ။ပုလင္းထဲက ထုတ္ျပီး ပုလင္း ျပစ္လိုက္တယ္ ။မေန႔က အမႈိက္လည္းျပစ္ေရာ
ခု ပို႔စ္တင္မွ သတိရတယ္ ။ဘယ္လို ေခၚမွန္း မသိျပန္ဘူး ။သိရင္ ေျပာျပေပးၾကပါ ။


ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP