Lorem Ipsum

ဆီထမင္းနဲ႔ အမဲသားေၾကာ္

 Sunday, November 21, 2010



အုန္းသီးေလး ျဖဴးထားတဲ့ ဆီထမင္း :)
ဆီထမင္းနဲ႔ အမဲသားေၾကာ္ လုပ္စားတယ္ ။ ေကာက္ညွင္းဆန္ကို ၂နာရီ ေရစိမ္ ထားပါတယ္ ။ ဆီအိုးတည္ဆီ ပူလာရင္ ဆႏြင္းမႈန္႔ထည့္ ၊ ေကာ္ညွင္းဆန္ကို ေရစစ္ထည့္ ၊ ၂မိနစ္ေလာက္ ေၾကာ္ျပီး ဆားအနည္းငယ္ထည့္ ၊ေရဆူထည့္ျပီး မီး ေျဖးေျဖးနဲ႔တည္ထား။ ေကာက္ညွင္း ႏွပ္တဲ့ အထိ တည္ထားပါ ႏွပ္ျပီး ဆီျပန္လာျပီး ေကာက္ညွင္းကို ဂ်ိဳးျဖစ္လာရင္ ရပါျပီ။အုန္းသီးနဲ႔ၾကက္ သြန္ ေၾကာ္ၾကိဳက္ရာနဲ႔ တြဲး စား ေပါ့။ အိမ္မွာ ပဲပိဆပ္ ႏွပ္ထားတာ က်န္ေနတာနဲ႔ထည့္ျဖစ္တယ္ ။ ဆီထမင္းနဲ႔ တြဲစားဖို႔ကိုေတာ့ ငါးေျခာက္ မရွိတာနဲ႔ ညကတည္းက အမဲသားကို ပါးပါးလွီး ၊ ဆားအခ်ိုမႈန္႔ ၊ငရုတ္ေကာင္း ၊ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ဂ်င္း ၊ရွမ္း နံနံ ငရုတ္စိမ္း ကိုေထာင္းလိုက္ျပီး ေရာနယ္လိုက္တယ္ ။ ျပီးမွ ဘန္းတခုမွ စီထည့္ျပီး ၊ Heater ေပၚမွာ တင္ ထားလိုက္တယ္ ။မနက္ ေျခာက္သြားေရာ အဲ့ဒါကိုပဲ ဆီပူထဲ ထည့္ေၾကာ္ ထားလိုက္ပါတယ္ ။ ဒီအမဲသား ကိုေတာ့ က်မတို႔ အေမငယ္ငယ္က အျမဲတမ္း လုပ္ေကြ်းေနက်ပါ ။ ဆတ္သားေျခာက္ ၊ကြ်ဲသားေျခာက္တို႔ ၀ယ္လာျပီး အဲ့လို အေျခာက္လွန္း တတ္တယ္ ။


ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP