Lorem Ipsum

ခ်ဥ္ေပါင္နဲ႔ မွ်စ္ေၾကာ္

 Thursday, November 25, 2010




ခ်ဥ္ေပါင္နဲ႔ မွ်စ္ေၾကာ္ပါ ။က်မက ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္ဆို ပုဇြန္ေျခာက္နဲ႔ ေၾကာ္တာပဲ ၾကိဳက္တယ္ ။ပုဇြန္စိမ္းနဲ႔ မၾကိဳက္တတ္ဘူး ။ကခ်င္ျပည္နယ္က ပုဇြန္ ရွားလို႔မ်ားလားလို႔ ေတြးမိတယ္။ ပုဇြန္ရွားေတာ့ ပုဇြန္ေျခာက္နဲ႔ တြဲျပီး ငယ္ငယ္ ကတည္းက စားခဲ့ဖူးပံုရတယ္ :P ျပီးေတာ့ ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္မွာ ပါတဲ့ ၾကက္သြန္ျဖဴေလးေတြ ေရြးစား တတ္ေသးတယ္ ။ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔ နီ ကိုတုံးျပီး ထည့္တတ္ ပါတယ္ ။ ေၾကာ္နည္းကေတာ့ ျမန္မာတိုင္း တတ္ပါတယ္ေနာ္ ။




ဒါကေတာ့ ဟင္းေပါင္းေလ သိလာ။ ဟင္းေပါင္း ဆိုေတာ့ ဆန္မႈန္႔နဲ႔ ေပါင္းတဲ့ ဟင္းေပါင္း ထင္ေန အံုးမယ္ ဘုန္း ၾကီး ေက်ာင္းဟင္း လိုမ်ိဳးကို ေျပာတာပါ ။ ဟိုတေန႔ကေပါ့ ၾကက္ဟင္းခါးသီးကို အစာသြပ္ျပီး ကင္စားတယ္ ။ အဲ့ဒီထဲက တပိုင္းက်န္ တာနဲ႔ ပဲေရပြေၾကာ္ လက္တဆုပ္စာ အက်န္၊ ငရုတ္ပြ တိုဖူး အစာသြပ္ထားတဲ့ အက်န္တလံုး တို႔ကို ေရာေပါင္းျပီး ေၾကာ္လိုက္ေတာ့ ဟင္းေပါင္း တခြက္ရေရာေပါ့ ။


ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP