Lorem Ipsum

ဆင္ေခါင္းပဲနဲ႔ ဗယာေၾကာ္သုပ္

 Tuesday, April 19, 2011


ေရေႏြးၾကမ္းနဲ႔ အသုပ္ထဲထည့္ဖို႔ အခ်ဥ္ရည္ပါ။ ခ်ဥ္ငံစပ္ေလးမို႔ အရမ္းေကာင္းတယ္လို႔ေၾကာ္ျငာပါရေစ :)အခ်ဥ္ရည္အတြက္ မန္က်ည္မွည္႔ကို ေရေဆးျပီး အိုးတလံုးထဲမွ ျပဳပ္ပါတယ္။ Ketchup လက္ဖက္ရည္ပန္ ကန္လံုး ၁လံုးစားထည့္ျပဳပ္ပါတယ္ ဆားနဲ႔ အခ်ိဳမႈန္႔ထည့္ျပီး တခါတည္းျပဳပ္ပါတယ္။ မန္က်ည္းမွည့္ရလာ ရင္ ေျချပီးအရည္ညစ္လိုက္တယ္။ ငရုတ္သိးစိမ္း၊ ဂ်င္း၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ နံနံပင္တို႔ကို ေရာျပီေထာင္းထည့္ ပါတယ္။ အခ်ဥ္ရည္ တရက္က်ိဳလုပ္ထားရင္ ပိုေကာင္းပါတယ္။ အခ်ဥ္စူးျပီး ပိုစပ္ေန တတ္တယ္။




ဗယာေၾကာ္ေၾကာ္ဖို႔ အဆင္သင့္လုပ္ထားတာပါ။ ဗယာေၾကာ္နဲ႔ ဆင္ေခါင္းပဲသုပ္ အေၾကာင္း အရင္က ဒီမွာ ေရးဖူးပါတယ္။



ဗယာေၾကာ္


ဆင္ေခါင္းပဲ သုပ္ဖို႔ရယ္ဒီပါ။

သုပ္ျပီးျပီ


စားလို႔ရပါျပီ :)



ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster



Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP