Lorem Ipsum

စေနေန႔က ထမင္း၀ိုင္း

 Sunday, August 14, 2011





တညွင္း၀က္ကို ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ငရုပ္သီးေျခာက္ဆီသတ္၊ စိမ္းစားငပိေရေဖ်ာ္ထည့္ျပီး ေၾကာ္ထားပါတယ္။



ေရႊဖရံုသီးနဲ႔ ပုဇြန္ေျခာက္ႏွပ္ထားတာပါ။


မန္က်ည္းရြက္နဲ႔ ပုဇြန္ေျခာက္ေၾကာ္ထားတာပါ။



ပုဇြန္မဆလာခ်က္ပါ။


ပဲနီေလးဟင္းခ်ိဳ


ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP