Lorem Ipsum

ၾကက္သားနဲ႔ အာလူးဟင္း

 Saturday, December 04, 2010

 ၾကက္သားကို တမ်ိဳးတည္း ခ်က္စားရတာ ပ်င္းလာတာနဲ႔ ယိုးဒယားဟင္းေတြ ခ်က္စားရင္ ေကာင္းမယ္လို႔ စဥ္းစားမိတယ္။ အိမ္ေရွ႔က ဆိုင္ေျပးျပီး ထိုင္းဟင္းခ်က္တဲ့ မဆလာေတြ၀ယ္လာတယ္။ အုန္းႏို႔နဲ႔ ပင္စိမ္း ရြက္ပါ ၀ယ္လာခဲ့တယ္။

ၾကက္သားနဲ႔အာလူး ခ်က္ျဖစ္ပါတယ္။ ပထမဆံုး ၾကက္သားကို အရြယ္ေတာ္တုံုးထား။ အာလူး ကိုအခြံႏြါျပီး ေရစိမ္ထား။ ဒယ္အိုးတည္ ဆီအနည္းငယ္ထည့္ ထိုင္းဟင္း မဆလာအႏွစ္ကို ၂ဇြန္း (ထမင္းစားဇြန္း) ကိုေရအနည္းငယ္ ေဖ်ာ္ျပီးထည့္၊ အုန္းႏို႔နည္းနည္းဆီ ထည့္ခ်က္၊ အုန္းႏို႔ခမ္း သြားရင္၊ ဆီထြက္လာပါလိမ့္မယ္။ တံုးထားတဲ့ ၾကက္သားထည့္၊ ၅မိနစ္ေလာက္ၾကာရင္ အာလူးထည့္၊ အုန္းႏို႔နဲ႔ ငံျပာ ရည္ထည့္၊ ေရဆူနဲနဲ ထည့္ျပီးဆက္တည္ထား။ ၁၀ မိနစ္ေလာက္ၾကာရင္ Sweet Basil အရြက္ေျခြထည့္ ရပါျပီ။

ဟင္းကိုျမည္းျပီးမွပဲ ဆားနဲ႔ အခ်ိုမႈန္႔ အေပါ့အငံ လိုတာထပ္ထည့္ပါ။ ဟင္းႏွစ္ထဲမွာ အငံေတြပါေနလို႔ပါ။

Sweet Basil ရြက္ မထည့္ခင္ကပါ။











                                              Sweet Basil ထည့္ျပီးမွပါ။




ပံုေတြမ်ားသြားတာက က်မကို ပံုေတြ အမ်ားၾကီးတင္ေနာ္လို႔ ေတာင္ဆိုထားတဲ့ ညီမေလး တေယာက္ရွိေန လို႔ပါ။ အရိုးသားဆံုး ၀န္ခံရရင္ ကိုယ္လည္း ပံုသာမရိုက္တတ္တာပါ အမ်ားၾကီးကို တင္ခ်င္ပါတယ္။


  
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP