ငါးပိရည္နဲ႔ငါးေၾကာ္
Thursday, April 21, 2011
ငပိရည္ပါ။ စူးႏြယ္ခ်က္စားတာ ျမင္ေတာ့ မေနနိုင္ဘူး။ ေနာက္ေန႔ ခ်က္စားျဖစ္တယ္။ အစပ္ စားမရတဲ့ ကိုယ့္တြက္ေတာ့ အစပ္မပါပဲ လုပ္ထားလိုက္ျပီး၊ ဒါကေတာ့ အစပ္နဲ႔ ေဖ်ာ္ထားတာပါ။ ငရုပ္သီးစိမ္း၊ ၾကက္သြန္ျဖဴကို ေလွာ္ျပီ၊ ပုဇြန္ေျခာက္မႈန္႔နဲ႔ ေဖ်ာ္ထားတာပါ။
တို႔စရာကေတာ့ မစံုဘူးေပါ့။ မုန္႔ညွင္းရယ္ ဂ်ပန္သခြါးသီး( အေစ့မပါတာ) ႏွစ္မ်ိဳးတည္းပါပဲ။
ငါးေၾကာ္ပါတယ္။ တန္ပူရာမႈန္႔နဲ႔ ေရာေၾကာ္ထားတာပါ။
ခ်ဥ္ေပါင္နဲ႔မွ်စ္ကို ေရာျပီး ပုဇြန္ေျခာက္နဲ႔ ခ်ဥ္ရည္ဟင္းလုပ္ပါတယ္။
အခ်ဥ္စားလို႔မရတဲ့ ကိုယ့္တြက္ကေတာ့ ၾကက္ဥကိုေမႊျပီး ဟင္းခ်ိဳလုပ္ေသာက္ပါတယ္။
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster