ေက်ာက္ေက်ာမ်ား
Wednesday, October 26, 2011
အသိေတြက ေျမာက္ေျပာတယ္။ ရွင္လုပ္တဲ့ ေရႊၾကည္မုန္႔ေလး စားခ်င္လိုက္တာတဲ့။ ေျမာက္ေျပာမွေတာ့ ဟင္း ဟင္း( အဖ်ားတက္သံ မွတ္ေနအံုးမယ္။ ဟုတ္ဖူးေနာ္ စာသံနဲ႔ ရယ္ၾကည့္တာပါ း) ဒါနဲ႔ မေမာႏိုင္ပဲ လက္စြမ္းျပလိုက္တာေပါ့။ သူတို႔က ေရႊၾကည္စားခ်င္တာ လွ်ာရွည္ျပီး ေက်ာက္ေက်ာပါ လုပ္လိုက္တယ္။
ကိုယ္လုပ္တဲ့ ေက်ာက္ေက်ာက တယ္လီဖုန္းတံဆိပ္ 0.88g ပါတဲ့ အထုပ္ ၂ထုပ္ကို၊ သၾကား ၃ေပါင္၊ ေရ ႏို႔ဆီခြက္၁၇ခြက္၊ အုန္းႏို႔ ၃ဗူးနဲ႔ Hale's တံဆိပ္ အခ်ိဳရည္၊ အနီနဲ႔ အစိမ္းတို႔ကို သံုးထားပါတယ္။
ပထမဆံုး ေရန႔ဲသၾကားကို ေရာျပီးဆူေအာင္တည္ပါတယ္။ ေရဆူလာရင္၊ ေက်ာက္ေက်ာကို ေရေဖ်ာ္ျပီး ေလာင္းထည့္၊ မၾကာခဏ ေမႊေပးပါတယ္။ ၁၀မိနစ္ေလာက္ၾကာရင္ေတာ့ အုန္းႏို႔ထည့္၊ ၅မိနစ္ထပ္ဆူပါေစ။ ျပီးရင္ အျဖဴကို ဗန္းတခုမွာ ေလာင္းထည့္၊ က်န္တဲ့ အရည္ေတြကို အစိမ္းတဗန္း၊ အနီတဗန္းေရာျပီး အေအး ခံလိုက္တာပါပဲ။ ( အေရာင္ကေတာ့ နဲနဲေလးပဲထည့္ပါတယ္။) ကိုယ္လိုခ်င္တဲ့ အေရာင္အေနအထားရဖို႔ ခန္႔မွန္းထည့္တာပါ။
ေရာင္စံုေက်ာက္ေက်ာ
အစိမ္းေရာင္ ေက်ာက္ေက်ာ
ဒါက အနီေရာင္ပါ။ ပန္းေရာင္လိုျဖစ္ေနတယ္ း)
ေရႊၾကည္ ဆႏြင္းမကင္းလည္း လုပ္ပါတယ္။
ေက်ာ္ေက်ာ အစိမ္းေရာင္ဗန္း
ေက်ာက္ေက်ာ အနီနဲ႔ အျဖဴဗန္း
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster