Lorem Ipsum

စေနေန႔က ထမင္း၀ိုင္း(၁၆)

 Sunday, February 12, 2012


ဆယ္လ္မြန္ငါးကို ဆီနည္းနည္းနဲ႔ေၾကာ္ျပီ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီသတ္၊ ပဲပုပ္ေစ့ေစာစ့္နဲ႔ အသားမႈန္႔နဲနဲ၊ ေရဆူ နဲနဲေရာျပီး အႏွစ္လုပ္ဆမ္းထားတာပါ။




ၾကက္သားကို ခရုဆီ၊ ႏွမ္းဆီ၊ ၾကက္သြန္ျဴူေထာင္း၊ ငရုပ္ေကာင္းမႈန္တို႔ေရာျပီးႏွပ္ထားပါတယ္။ ဂ်င္းပါးပါးလွီးျပီး ဆီသတ္၊ ႏွပ္ထားတဲ့ ၾကက္သားထည့္၊ အေပၚယံအေရေလးတင္းလာရင္ ေရဆူနဲနဲထည့္ျပီး အခ်ိဳခ်က္ထားပါတယ္။



သရက္သီး ငပိခ်က္ခ်က္ပါတယ္။

ပိန္းဥနဲ႔ မုန္႔ညွင္းဟင္းခ်ိဳပါ


ခရမ္းသီးကို မီးဖုတ္ျပီး၊ သံပုရာသီး၊ ငရုပ္သီးစိမ္း၊ ၾကက္သြန္မိတ္၊ နံနံပင္၊ ဆီက်က္နဲ႔ ငံျပာရည္တို႔ထည့္ျပီး သုပ္ထားတာပါ ။ လာလည္သူအားလံုးကို ေက်းဇူးတင္ပါတယ္။



ခင္မင္စြာျဖင့္
ေဘဘီ

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP