Lorem Ipsum

စေနေန႔က ထမင္း၀ိုင္း(၁၇)

 Wednesday, February 22, 2012


ပဲထမင္းပါ။ ေထားပတ္ ၅ဇြန္း( ထမင္းစားဇြန္း)ကို အပူေပးျပီး ဇီရာ၊ သစ္ဂ်ေပြးေခါက္၊ ကရေ၀းရြက္
နဲ႔ၾကက္သြန္နီ( အစိတ္ၾကီးၾကီးစိတ္ျပီး) ဆီသတ္ပါတယ္။ ျပီးမွ ဆန္ႏို႔ဆီဗူး၂ဗူးကို ေရေဆးထည့္၊ ဆားနဲ႔ သၾကားနည္းနည္းထည့္ျပီး၊ ေလွာ္ပါတယ္။ ဆန္လံုးနဲနဲညိဳလာမွ ပဲထည့္( ဗူးနဲ႔၀ယ္လာတာပါ )ေရဆူ( ႏီု႔ဆီဗူး၂ခြဲးထည့္ျပီး ေပါင္းအိုးနဲ႔ ႏွပ္လိုက္တာပါ။



ပဲထမင္း


ဆပ္သားဘလာေခ်ာင္

ဆပ္သားေျခာက္ ဘလာေခ်ာင္ပါ၊ ပုစြန္ေျခာက္အစား ဆပ္သားေျခာက္ေထာင္းျပီးထည့္ထားတာပါ၊




ပဲပုပ္ဂ်ဴးျမစ္ေၾကာ္ပါ (ညီမေလးတေယာက္ လက္ေဆာင္ယူလာေပးတာ)

 
သရက္သီးသနပ္၊ ငရုပ္သီးသနပ္နဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴ သနပ္တို႔ကို တခါတည္းေရာထားတာ။

                                               (Badami Chicken Curry)



                        ၾကက္သားနဲ႔ ဗံဒန္ေစ့(Badami  Chicken )  ခ်က္ထားပါတယ္/ ခ်က္နည္းက ဒီမွာပါ။



                          မံုလာဥပိုးတီလုပ္ထားတာပါ၊ ငံျပာရည္၊ဆီက်က္နဲ႔ ႏွမ္းေလွာ္ပဲ ျဖဴးထားပါတယ္။


အမဲသားခ်ဥ္စပ္

အမဲသားခ်ဥ္စပ္ပါ (Karai Beef) ခ်က္နည္းကို ဒီကယူပါတယ္   ကိုယ္ကေတာ့ ခ်ဥ္စပ္ျဖစ္ေအာင္ သရက္သီး သနပ္နည္းနည္းထည့္ထားတယ္

ဗူးသီးဟင္းခါး (ဓါတ္ပံု မရိုက္လိုက္ရလို႔ အေဟာင္းပဲ တင္လိုက္တယ္)


ခင္မင္စြာျဖင့္
ေဘဘီ


Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP