Lorem Ipsum

ငါးေၾကာ္ခ်ဥ္စပ္

 Wednesday, April 25, 2012


ဒီေန႔ေတာ့ ငါးေၾကာ္ ခ်ဥ္စပ္ေလး တင္ပါ့မယ္။ ပထမဆံုး ငါးကို အေၾကးထိုး ဗိုက္ေဖာက္ ေရေဆး၊ ဓါးနဲ႔ မႊန္းျပီ၊ ဆား၊ ဆႏြင္းနဲ႔နယ္ထားပါ့မယ္။ ေၾကာ္မဲ့ ဆီအိုးတည္၊ ဆားဆႏြင္းနယ္ထားတဲ့ ငါးကို ေကာ္မႈန္႔ အနည္းငယ္ကပ္ျပီ အေနေအာင္ ေၾကာ္ပါ့မယ္။

ၾကက္သြန္နီ၊ ျဖဴ၊ ဂ်င္း၊ ငရုပ္သီးစိမ္းနဲ႔ ခရမ္းခ်ဥ္သီးတို႔ကို ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းျပီ ဆီသတ္၊ မန္က်ည္းမွည့္ အရည္အနည္းငယ္ထည့္၊ ဟင္းခ်က္၀ိုင္၊ ငံျပာရည္နဲ႔ အခ်ိဳမႈန္႔ အ နည္းငယ္ထည့္၊ ေရဆူ ခြက္၀က္ေလာက္ထည့္ျပီ၊ ခ်ဥ္စပ္ေလးျဖစ္ေအာင္ တည္ပါ တယ္။ ေနာက္ဆံုးမွာ ၾကက္သြန္မိတ္နဲ႔ နံနံပင္ရိတ္ရိတ္လွီးထည့္ျပီ ေၾကာ္ထား တဲ့ ငါးေပၚေလာင္းလိုက္တာပါပဲ။ ခ်ဥ္စပ္ေလး ေကာင္းတယ္ း)


ငါးေၾကာ္ ခ်ဥ္စပ္

း)

မအားလို႔ တေန႔တမ်ိဳးပဲတင္ပါ့မယ္။ လာလည္သူေတြကို အရမ္း အရမ္း ေက်းဇူး တင္ပါတယ္။ စလံုးက ေမာင္ႏွမေတြကေတာ့ အမ်ားဆံုးပါပဲ း) ခုတေလာ ျမန္မာ ျပည္က ယူအက္စ္ထက္ေတာင္ ပိုသာေသး း) အားလံုး အားလံုးကို ေက်းဇူးပါ း)


ခင္မင္စြာျဖင့္
ေဘဘီ


Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP