ပုဇြန္ေၾကာ္
Friday, October 15, 2010
ပုဇြန္ေၾကာ္ခ်က္လို႔ ေခၚမလား ။ ပုဇြန္ကို အခြံခြါ ေက်ာလယ္က ေခ်းထုတ္ျပီး ေရးေဆးထားပါ။ ၾကက္သြန္နီ/ျဖဴ ၊ ဂ်င္းကို ႏႈတ္ႏႈတ္စဥ္း ထားပါ ။ဆီအိုးတည္ စပါးလင္ ပါးပါးလွီးထည့္ ငရုတ္သီးစိမ္းႏွစ္ျခမ္း ျခမ္းထည့္ၾကက္သြန္နီ/ျဖဴ၊ ဂ်းင္းကိုထည့္ ေၾကာ္ပါ ။ ၾကက္သြန္ အေရာင္ေလးလွျပီး ေမႊးလာရင္ ကိုရီးယား ပဲငါပိအႏွစ္ အနည္းနည္း ထည့္ပါ ။ ျပီးမွ ပုဇြန္ထည့္ ငံျပာရည္နဲ႔ ခရုဆီေလး လိုအပ္သေလာက္ ထည့္ေမႊပါ။ ပုဇြန္က အရမ္းၾကာ ေအာင္ခ်က္လို႔ မေကာင္းဘူးေလ ။ ဒါေၾကာင့္ ၃မိနစ္ေလာက္ဆို ငရုပ္ေကာင္းေလး ျဖဴးျပီးခ်လို႔ရျပီ မုိးေမွ်ာ္သီး အေျခာက္ ကိုရီးယားဆိုင္က ရလို႔ေၾကာ္ထား လိုက္တယ္ ။ ေနရာတကာထည္ ့ေနေတာ့တာပဲ း)
ဘာလို႔ ပံုေတြအမ်ားၾကီး တင္ေနလည္းလို႔ မစဥ္းစားမိဘူးလား? သူမ်ား ရိုက္တဲ့ပံုေတြက အရမ္း လွတာျမင္ေနရတယ္ ေလ ။ အမ်ိဳးမ်ိဳးလည္း ရိုက္ၾကတယ္ ။ ဒါေၾကာင့္ ရိုက္ဖူးသည္ ရွိေအာင္ ရိုက္ ၾကည့္ တာပါ း)
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster