Lorem Ipsum

ဂ်ဴံက်ိဳ

 Thursday, October 14, 2010

ငယ္ငယ္တုန္းက အၾကိဳက္ မုန္႔ေလးေတြေပါ့ း) ဂ်ဴံက်ိဳ တဲ့ တကယ္ေတာ့ ေျပာင္းဖူးနဲ႔ လုပ္ထားတာပါ။ လုပ္ စား မယ္ လုပ္စားမယ္ နဲ႔ မလုပ္စားျဖစ္ဘူး ။ ဒီတေခါက္ေတာ့ အေကာင္ထည္ ေဖာ္ျဖစ္ ပါတယ္။ ေျပာင္ဖူး အေျခာက္ ၾကိတ္ထားတာ ေတြ႔တာနဲ႔ လုပ္စား ျဖစ္တယ္ ။ တကယ္ လုပ္ေတာ့ သိတ္မစား ျဖစ္ဘူး ။ ကေ လး မွ မဟုတ္ ေတာ့တာေနာ္ း) အရင္က အရမ္းၾကိဳက္တဲ့ မုန္႔ေတြ အခုမၾကိဳက္ျပန္ဘူး စာခ်င္တယ္ ဆိုျပီး လုပ္ျဖစ္တယ္ ။ တကယ္ တမ္းေတာ့ မစားျဖစ္ ေတာ့ဘူး ။ အင္းေလ အရင္ကလို ဘာစားစား စား၀င္တဲ့ အရြယ္ မဟုတ္ ေတာ့တာလည္း ပါမွာေပါ့ေလ ။


 ဒါေျပာင္းဖူး အေျခာက္ကို တညေရစိမ္ထားတာပါ ။ဆားေဆာ္ဒါ နည္းနည္းထည့္ျပီး စိမ္ထားတယ္။


 ဒါကေတာ့  ေရစိမ္ထားတဲ့ ေျပာင္းဖူးကို ႏူးေနေအာင္ ျပဳတ္လိုက္တာပါ ။ ျပီးမွ ၾကံသကာရည္နဲ႔ထပ္က်ိဳထားတယ္ ။ အေပၚက အံုးသီးျခစ္ျပီး ျဖဴးရံုေပါ့ ။ ကေလးငယ္ေတြ ရွိတဲ့ အိမ္မွာေတာ့စားေကာင္းမွာပါ ။ ျမန္မာျပည္မွာေတာ့ ထန္းလွ်က္နဲ႔ လုပ္သလားမသိဘူး ။ ဒီမွာက ထန္းလွ်က္ ရွားတယ္ေလ ။ ဒါေၾကာင့္ ၾကံသကာနဲ႔ လုပ္စားျဖစ္တယ္။





 
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP