ငါးသေလာက္ဥခ်က္
Sunday, October 24, 2010
ငါးသေလာက္ဥ ခ်က္ပါ ။ ခုတေလာ ဆီေလွ်ာ့ထားတယ္ ။ ငါးသေလာက္ဥကို အကုန္ ေဖာက္လိုက္တယ္။ ျပီးမွ ေရနည္းနည္းထည့္ျပီ အရင္ျပဳတ္လိုက္တယ္။ ပြားလာတာေပါ့။ ၾကက္သြန္နီ/ျဖဴ ၊ဂ်င္း၊ငရုတ္သီးေျခာက္ စပါလင္အားလံုး ေရာေထာင္းျပီဆီသတ္။ ၾကက္သြန္နီ၀ါေရာင္သန္းလာရင္ ခရမ္းခ်ဥ္သီး လွီးထည့္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးရရင္ ငါးသေလာက္ဥထည့္ ၊ဆား ၊အခ်ိဳမုန္႔ထည့္ျပီး ေရနည္းနည္းထည့္ ဆက္ခ်က္။ဆီျပန္လာ ရင္ ၊ နံနံပင္နဲ႔ ငရုတ္သီးစိမ္း အုပ္ျပီး ခ်လို႔ရပါျပီ ။ အိမ္မွာေတာ့ နံနံပင္မရွိေတာ့ မထည့္ျဖစ္ဘူး ။
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster