Lorem Ipsum

အမဲရိုးကုလားပဲခ်က္ နဲ႔ ဗလာေခ်ာင္ေၾကာ္

 Monday, October 25, 2010




အမဲရိုး နဲ႔ အရြတ္ေတြကို ကုလာပဲနဲ႔ ေရာခ်က္လိုက္တယ္ ။ဗမာျပည္မွာေတာ့ အသားက ေစ်းၾကီးေပမယ့္ ဒီမွာေတာ့ အရိုးက ေစ်းၾကီး ေနျပန္တယ္ ။လူ႔အၾကိဳက္ နတ္မလိုက္ႏိုင္ ဆိုတာဒါ မ်ိဳးေနမွာ း)

ကုလာပဲကို ခ်က္ခါနီး တနာရီ စိမ္ထားရင္ ရပါျပီ ။ အရြတ္နဲ႔ အရိုးေတြကို ေရေဆး ဆား ၊ ဆႏြင္း နယ္ထား။ ဆီအိုတည္ ကရေ၀းရြက္နဲ႔ သစ္ဂ်ေပြးေခါက္ ဆီသတ္ ။ၾကက္သြန္နီျဖဴ၊ ဂ်င္း တို႔ကိုၾကိတ္ျပီးထည့္ ၾကက္သြန္နီ ၀ါေရာင္ေလး ျဖစ္လာရင္ အေရာင္တင္မႈန္႔ေလးထည့္။ အရိုးနဲ႔အသားထည့္ ဆီထြက္လာေအာင္ လွိမ့္ျပီးမွ ေရထည့္နည္းနည္းေပးဆူလိုက္ပါ  ၁၅မိနစ္ေလာက္မွ ကုလာပဲထည့္ ၊ ဆား ၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ၊ မဆလာထည့္ျပီး ၁၅ မိနစ္ ထပ္ေပးဆူျပီး ေရေႏြး အရိုးနဲ႔ ပဲျမဳပ္ေအာင္ ထည့္ျပီး မီးမွိန္မွိန္ေလးနဲ႔ တည္ထားပါ  မီးမ်ားရင္ စားမေကာင္းပါဘူး မွိန္မွိန္ေလးနဲ႔ ခ်က္တာ ႏူးလြယ္ျပီး အရမ္းစားလို႔ ေကာင္းပါတယ္



                                      ပုဇြန္ေျခာက္ ဗလာေခ်ာင္ေၾကာ္နဲ႔ တြဲစားသြားေပါ့ း)



ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP