Lorem Ipsum

အေၾကာ္ေလွာ္မ်ား

 Tuesday, October 26, 2010


   ရံုးပေတသီးေၾကာ္ကေတာ့ ခရုဆီနဲ႔  ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ငရုတ္သီးစိမ္း ဆီသတ္ျပီး ေၾကာ္ထားတယ္


 မိႈလည္းတူတူပဲ ခရုဆီနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴ / နီဆီသတ္ ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေလးပါ ထည့္ျပီး ေၾကာ္ထားတယ္

 ဒါကေတာ့ ေဂၚပီထုပ္ကင္မ္ခ်ီ လုပ္ထားတာ နည္းနည္းက်န္တာနဲ႔ အမဲသားနဲ႔ ေရာေၾကာ္လိုက္တယ္ မံုလာခ်ဥ္နဲ႔ အမဲသားေရာ ေၾကာ္ထားသလိုပါပဲ ။

ေဂၚပီထုပ္ ကင္မ္ခ်ီ နဲ႔ အမဲသားေၾကာ္ပါ


တိုဖူးနဲ႔ ပဲေတာင့္ရွည္လည္း ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ငရုတ္သီး ဆီသတ္ျပီး ေၾကာ္လိုက္တယ္


ဒါေလးကေတာ့ ပဲငါပိပဲပါ။စိမ္လိုက္ျပီးမွ ပဲငါပိမလုပ္တတ္တာ သတိရတယ္ ။စိတ္ကလည္း အရမ္းျမန္တယ္  ဒုကၡေတြ ေရာက္ေရာ။မထူးဘူးဆိုျပီး ဆားရည္မွာ စိမ္လိုက္တယ္ ။ ငံက်ိေနေရာ ျပဳတ္ျပီးေၾကာ္လိုက္တယ္ ။ စားေကာင္းတယ္ လိုက္ေတာ့ ေယာင္ျပီး မလုပ္က်နဲ႔ေပါ့ ။ေတာ္ေတာ္ျပဳတ္ လိုက္ရလို႔ပါ

ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP