Lorem Ipsum

အရည္ေသာက္မ်ား ( ၂ )

 Thursday, October 21, 2010

 


ေရဘ၀ဲ ၊မႈိ ၊ ပင္စိမ္း နဲ႔ ဆံျမိတ္ (စံမံုစပါး ရဲ ့အရြက္ေလးေတြပါ) ေရာျပီး အရည္ေသာက္ ခ်က္ထား တယ္  က်မတို႔ အထက္ပိုင္းမွာ ဆိုရင္ ဆံျမိတ္လို႔ ေခၚတတ္ၾကတယ္။ ၾကက္ဥနဲ႔ ေၾကာ္စား လည္း ေကာင္း တာပါပဲ  ခေနာန္တတံုးကို ေရဆူထဲ ထည့္ျပီး  ပြက္လာရင္ ေရဘ၀ဲနဲ႔မႈိ ထည့္တယ္ ။ ထမင္း စားခါနီးမွ ပင္ စိ္မ္းေျခြထည့္ ၊ ငရုတ္သီးစိမ္း နဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴ ေထာင္းထည့္ျပီး ေသာက္လို႔ ရပါျပီ ။


                                                   

                                               ၾကက္ေပါင္ကို စြပ္လုပ္ထားတယ္ ။


                                                     ၾကက္သားနဲ႔ ေရညွိစြပ္ပါ ။


ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP