Lorem Ipsum

အရည္ေသာက္မ်ားႏွင့္ ပင္စိမ္းေထာင္း

 Thursday, October 21, 2010


 ဒီေန႔ေတာ့  အရည္ေသာက္ေလးေတြပဲ။ က်မက ဟင္းရည္မပါရင္ ထမင္းမစားတတ္ဘူး ။ အရည္ေသာက္ ေတြထဲမွာေတာင္ အျဖဴထည္မ်ိဳးကို ငရုတ္ေကာင္း နဲ႔ ၾကက္သြန္မိတ္ေလး ခတ္ျပီးေသာက္ ရတာကိုပို  ႏွစ္သက္ေပမဲ့ ေက်းဇူး ရွင္ၾကီး ကေတာ့ အခ်ဥ္ရည္တို႔ ပဲဟင္းတို႔မွ ၾကိဳက္ျပန္ေရာ ၾကက္ျပဳတ္ ရည္ေလးထဲ တိုဖူးရယ္ ၊ မံုညွင္းထုပ္ အျဖဴရယ္ ၾကက္သြန္မွိတ္ေလးရယ္ ထည့္ျပဳတ္ထားတာပါ ။


 ဒါေလးကေတာ့ ပုဇြန္န႔ဲပတက္စာ ဆန္ေလွာ္ဟင္းပါ ။ ပတက္စာက အမွန္ျဖဴေနရမွာ  ေရခဲေသတၱာထဲ ထည့္ထားတာ ၾကာလို႔ ေနမွာ မဲသြားတယ္။ ဆန္ေလွာ္ဟင္း ခ်က္နည္းကေတာ့ လြယ္ပါတယ္ ။ ပုဇြန္ကိုႏႈတ္ ႏႈတ္စဥ္း လိုက္ျပီး ေရဆူထဲထည့္လိုက္တယ္ ။ ဆက္ဆူေနပါေစ အခ်ိဳရည္ ထြက္လာေအာင္ပါ။ စပါလင္ကို ထုထည့္ (သို႔) ေစာင္းေစာင္း လွီးထည့္ ။ (ထုျပီး အစည္းေလး လုပ္ထည့္တာ မရွဳတ္ေစဘူ း) ဆန္ေလွာ္မႈန္႔ ၊ဆား ၊အခ်ဳိမႈန္႔ထည့္ ဆက္ဆူေနပါေစ ။ ပတက္စာ ငရုတ္ေကာင္းနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴ ေထာင္းထည့္ျပီး ေသာက္လို႔ ရပါျပီ ။ ေအးတဲ့ ရာသီမွာ မိုးရြာေနရင္ ေသာက္ေကာင္းတယ္ ။


ဒါေလးက ပဲနီေလးသာေျပာရမွာ ပဲက၀ါေနတယ္ း)


ဒါကေတာ့ ပင္စိမ္း ၊ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ငရုတ္သီးစိမ္း ၊ သံပုရာသီး ၊ ငံျပာရည္ ၊ အခ်ိဳမႈန္႔ေရာျပီး ၾကိတ္ထားတာပါ ။စားလို႔ အရမ္းေကာင္းေပမဲ့ က်မေတာ့ အခုတေလာ ဒါေတြစားလို႔ မရေတာ့ပါဘူး ။ း(


ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP