Lorem Ipsum

ၾကက္သား နာဂတ္သုပ္ ( Chinken Nugget Salad )

 Tuesday, October 05, 2010

 ဒီေန႔ေတာ့ Chinken Nugget သုပ္ျဖစ္တယ္ ။ မေန႔က ၀ယ္လာျပီး ႏွစ္ေယာက္လံုး မစားျဖစ္ဘူး ။ဒီေန႔က် ျပန္ေတာ့လည္း ေအးသြားေတာ့ မစားခ်င္ျပန္ဘူး ။ မထူးပါဘူး ျပစ္ရမဲ့နည္းတူေတာ့ အသံုး တည့္ ေအာင္ လုပ္ရေတာ့မွာေပါ့ ။( ကပ္စီးနည္းတာေတာ့ မဟုတ္ဘူးေပါ့ေနာ္ ႏွေျမာတာေလ သိတယ္မွလား ) ဒါနဲ႔ ျမန္မာပါစပ္ဆိုေတာ့  ခ်ဥ္ငံစပ္ေလးမွ တည့္တယ္ ။

ကဲစသုပ္ၾကမယ္ ဆိုေတာ့ လိုအပ္တဲ့အရာေတြကေတာ့

ၾကက္သြန္နီ                 ၁ လံုး

ၾကက္သြန္ျဖဴ               ၂ မႊာ

နံနံပင္                      ၂ ပင္

ၾကက္သြန္မိတ္            ၂ ပင္

ခရမ္းခ်ဥ္သီး              ၁ လံုး

ငရုတ္သီးစိမ္              ၅ ေတာင့္

ငံျပာရည္                  ခန္႔မွန္း

ဆီ                          ခန္႔မွန္း

သံပုရာသီး                 ၁ လံုး

အခ်ိဳမႈန္ ့                  ခန္႔မွန္း

ၾကက္သားနာဂတ္အေသးစား     ၁၀ ခု

အသားကို မိုက္ကရိုေ၀့ဖ္ထဲ တမိနစ္ေလာက္ ေႏြးလိုက္ပါ ။ ပူေနရင္ေတာ့ ေႏြးစရာ မလိုပါဘူး ။ ျပီးရင္ အတံုး ေသးေသးေလးေတြ ရေအာင္ လွီးလိုက္ပါ ။ ၾကက္သြန္နီ ပါးပါးလီွး ေရနဲ႔ေဆးျပီး ေရစစ္ထားပါ ။နံနံပင္ ၊ ၾကက္သြန္မိတ္ ၊ ငရုပ္သီး ပါးပါးလွီးထားပါ ။ ၾကက္သြန္ျဖဴ ေထာင္းျပီး ဆီက်က္လုပ္ထားပါ ။ဇလံုတလံုးထဲ ၾကက္သား၊ လွီးထားတဲ့ ၾကက္သြန္နီ ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၊ နံနံပင္ ၊ ၾကက္သြန္မိတ္ ၊ ငရုတ္သီးစိမ္း ၊ငံျပာရည္ ၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ၊ ဆီက်က္ နဲ႔ သံပုရာသီးထည့္ ျပီး သမေအာင္နယ္လိုက္ပါ ။ ဒါဆိုရင္ေတာ့ စားခ်င္စရာ ခ်ဥ္ငံစပ္ ၾကက္သား နာဂတ္သုပ္ေလး ရပါျပီ ။











 
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby Taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP