အစိမ္းေၾကာ္
Tuesday, November 02, 2010
အစိမ္းေၾကာ္ ေၾကာ္စားတယ္။ ငါးကို ေကာ္မႈန္႔ နည္းနည္း လူးျပီး ေရပြက္ပြက္ ဆူထဲ ထည့္ ျပဳတ္ တယ္ မညီွေအာင္ပါ ။ဆယ္ထားလိုက္တယ္ ။ သံလြင္ဆီ တဇြန္းထည့္ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဓါးျပာရိုက္ ၾကက္သြန္နီ အစိတ္ ၾကီးၾကီး စိတ္ ထည့္ ဆီသတ္ျပီး တိုဖူး ၊ မႈိေရစိမ္၊ မံုလာဥနီကို ပါးပါးလွီးထည့္ ၊ မိဆို ပဲႏွစ္၊ ခရုဆီ ၊ ပဲငံျပာရည္ ၊ အခ်ိဳမႈန္႔ နဲ႔ေရေႏြး နည္းနည္း ေဖ်ာ္ထည့္ ၊ ျပဳတ္ထားတဲ့ ငါးနဲ႔ ၾကက္သြန္မိတ္ ထည့္ျပီး ခဏေၾကာ္ ေနာက္ဆံုးမွာ ေကာ္မႈန္႔ လက္ဖက္ရည္ တဇြန္းေဖ်ာ္ထည့္ ျပီးေမႊေပး ။ ပူပူေႏြးေႏြးစားမွ ေကာင္းတယ္ ။
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster