Lorem Ipsum

ယေန႔ဟင္းလ်ား

 Friday, November 05, 2010



မံုညင္းဖူးနဲ႔ တိုဖူး ေၾကာ္စားတယ္ ။ရိုးရိုးေလးပါ ။ ၾကက္သြန္ျဖဴ နဲ႔ခရမ္းခ်ဥ္သီး တခါထဲ ဆီသတ္ ၊တိုဖူးထည့္
ခဏေၾကာ္ျပီး မံုညင္းဖူးထည့္ ၊ ခရုဆီနဲ႔ ငံျပာရည္ နည္းနည္း ဂ်င္း ႏႈတ္ႏႈတ္စဥ္းထည့္ ရျပီ ။




ဒါေလးက ၾကက္သားအေၾကသားနဲ႔ တိုဖူးကိုေရ ေျခလိုက္တယ္ ။ ငရုတ္ေကာင္းနည္းနည္း ၊ ဂ်င္းႏႈတ္ႏႈတ္
ေရွာက္ေကာ ပါေကာမႈန္႔ နည္းနည္း ၊ ေကာ္မႈန္႔ လက္ဖက္ရည္ဇြန္းတဇြန္း ၊ ၾကက္သားမႈန္႔ နည္းနည္း ၊ အ
ခ်ိဳမႈန္႔ ၊ဆား ၊ ၾကက္ဥတလံုး ေဖာက္ျပီး နယ္ထားပါတယ္ ။ ေရေႏြးဆူထဲကို ၾကက္သြန္ျဖဴ ဓါးျပားရိုက္ထည့္
ပြက္ပြက္ ဆူလာရင္ ခဲေရာတ့္ လွီးထည့္တယ္ ။ ျပီးမွ အသားကို လံုးထည့္ပါတယ္ ။ စားခါနီး ၾကက္သြန္မိတ္
ၾကိဳက္ရင္လွီးထည့္ေပါ့ ။ ပထမဆံုး လုပ္စားျဖစ္တာပါ ။ေတာ္ေတာ္ ၾကိဳက္သြားတယ္ ။အရမ္းႏုညံ့တာပဲ ။



                                 ေနာက္ေန႔က်န္ေနေတာ့ မံုညင္းရြက္နဲ႔ ျပဳပ္စားတယ္ ။





ခရမ္းသီးေပါင္း လို႔ေခၚရမလားပဲ ။ အရင္ကေတာ့ ငရုတ္သီးထည့္ျပီး ေပါင္းေလ့ရွိတယ္ ။ အခုေတာ့ မထည့္
ျဖစ္ဖူး ။ရိုးရိုးေပါင္းေပါ့ ၊။ ခရမ္းသီးကို ေၾကာ္တာ ၊ႏွပ္တာ ၊သုပ္တာ ၊ မီးဖုတ္ ေၾကာ္တာ၊မီးဖုတ္ပဲဆီဆမ္းတာ
ခ်ဥ္ရည္ထဲထည့္တာ အကုန္ၾကိဳက္တယ္ ။

ခုခ်က္လိုက္တဲ့ နည္းကေတာ့ ခရမ္းသီးကို ျပဳပ္ျပီး အခြံခြါပါ ။ျပီးမွ ပဲဆီေလး နည္းနည္းဆမ္း ။ ၾကက္သြန္ျဖဴ
ဆီသတ္ ႏွမ္းဆီ တစက္ ႏွစ္စက္ေလာက္ထည့္ ၊ ၾကက္သား အေၾကထည့္ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္ထည့္၊ ငရုတ္ ေကာင္းထည့္ ျပီးေရ နည္းနည္းထည့္ေၾကာ္ ျပီးမွ ၾကက္သြန္မိတ္ေလးထည့္ ခရမ္းသီးေပၚ ေလာင္းခ် ရျပီ။

ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP