Lorem Ipsum

ေကာက္ညွင္းျပန္ေပါင္း

 Thursday, November 11, 2010




ေကာက္ညွင္း ျပန္ေပါင္းလား ? ေကာက္ညွင္း ေရႊခ်ီလား ? ေကာက္ညွင္း ေရႊၾကည္လား ? ဘယ္လို ေခၚ လည္းေတာ့ မသိဘူး ။ ငယ္ငယ္က ေကာက္ညွင္း ေရႊၾကည္ ဆိုတာေတာ့ ေကာက္ညွင္းကို ေရစိမ္ ေပါင္းျပီးထန္းလွ်က္ရည္ေလး က်ိဳျပီး ေကာက္ညွင္းေပါင္းေတြ အဲ့ထဲ ထည့္လိုက္တယ္ ။ျပီးေတာ့ေမႊေတာ့ပဲ ေရခမ္းလို႔ ရွိရင္ ဗန္းေတြထဲ ေလာင္းထည့္ ။အေအးခံထားေပါ့ မနက္က်ရင္ အုန္းသီးဖတ္ေလးေတြျဖဴးျပီး စားေပေတာ့ပဲ ။ အခု လုပ္တာကေတာ့ ထန္းလွ်က္ မရွိလို႔ ေကာက္ညွင္းကို အုန္းႏို ့နဲ႔ သၾကား ထည့္လုပ္တယ္

ေကာက္ညွင္းဆန္ကို  ေရ ၂နာရီ ၾကာေအာင္စိမ္ျပီး ေပါင္းပါတယ္။ အုန္းႏို႔နဲ႔ သၾကားက်ိဳထားျပီး ေပါင္းထားတဲ့ ေကာက္ညွင္း ထဲကို ထည့္ေမႊပါတယ္ ။အုန္းသီးလည္း တခါတည္းထည့္ပါတယ္ ။ ေညာင္ေစး က်လာရင္ ေထာပတ္ပါ တဇြန္းထည့္ျပီးေမႊပါ ။ ျပီးရင္ ဖုတ္မဲ့အိုး ထဲေလာင္းထည့္ ဘိန္းေစ့ျဖဴး  ၃၅၀ဒီဂရီနဲ႔ မိနစ္ ၃၀ ဖုတ္ပါတယ္ ။





 

ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster


Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP