Lorem Ipsum

အသုပ္မ်ား(၂)

 Wednesday, November 10, 2010




ပုဇြန္ခ်ဥ္ က်န္ေသးတာနဲ႔ သုပ္ျဖစ္တယ္ ။ ၾကက္သြန္စိမ္း နံနံပင္ ၊ငရုတ္သီးစိမ္း ၊ငံျပာရည္ ၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ၊ဆီစိမ္း
နည္းနည္းထည့္ သုပ္ထားပါတယ္ ။



ထိုင္း သခြါးသီးသုပ္ပါ ။ သခြါးသီးကို ပါးပါးလွီး ပါ ။ငရုတ္စိမ္းနဲ႔ ေျခာက္ကို မညွက္ တညွက္ေထာင္း ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ပုဇြန္ေျခာက္ ၊ေျမပဲဆံေလွာ္ ထည့္ေထာင္း ၊ၾကံသကာ ၊ငံျပာရည္ မန္က်ည္းမွည့္ ၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ပါးပါးလွီးထည့္ ၊ သံပုရာသီးပါ ၾကိဳက္ရင္ထည့္  (အိမ္မွာေတာ့ မရွိလို႔ မထည့္ျဖစ္ဖူး )ေနာက္ ဆံုးပိတ္မွ သခြါးသီးထည့္ ျပီး တခ်က္ ႏွစ္ခ်က္ေလာက္ ေထာင္းျပီး စားလို႔ရပါျပီ ။



ပုန္းရည္ၾကီး ဆိုတာ ၾကားဖူးေပမဲ့ မစားဖူးဘူး ။ ဒါ ပထမဆံုး သုပ္ဖူးတာ ။ ေက်းဇူး ရွင္ၾကီးက ငယ္ ငယ္ကတည္းက အရမ္း ၾကိဳက္တာတဲ့ ။ ေရာ ဘာလို႔ မေျပာလည္း သုပ္ေပးမွာေပါ့ဆိုေတာ့  မၾကိဳက္ဖူးထင္ လို႔ ဆိုပဲ ။စိတ္ခ်ရတယ္ ဒါေတာင္ အိမ္ေထာင္သက္ ေတာ္ေတာ္ ရင့္ေနလို႔ ။ တခါမွ မေမးမိသလို သူကလည္း တခါမွ မေျပာျပဖူးဘူး ။မစူးႏြယ္ ဆီက ပုန္းရည္ၾကီး အေၾကာင္း ေျပာျပမွ သူက သုပ္ေလ စားမယ္တဲ့ ။က်မက အတြန္႔ တက္ေသးတယ္ ။မဲမဲၾကီးရယ္လို႔ :) စမ္းျပီး သုပ္ၾကည့္ျဖစ္တယ္ ။ ေကာင္းတယ္ ဆိုျပီး တေယာက္ထဲ ႏွစ္ရက္နဲ႔ အကုန္စား ေတာ့တာပဲ ။ပုန္းရည္ၾကီး ဆိုတာလည္း ပဲပုပ္အေစ့ နဲ႔လုပ္မွန္း အခုမွ သိေတာ့တယ္ ။

ေရေႏြးေလးနဲ႔ ႏွပ္ထားျပီး ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီသတ္ ၊ၾကက္သြန္နီပါးပါးလွီး ၊အခ်ိဳမႈန္႔ေလးနဲ႔ ပုဇြန္ေျခာက္မႈန္႔ေလး ထည့္သုပ္ထားတယ္ ။ ျဖစ္တယ္လို႔ ေျပာတာပဲ ။အမွန္လား ေနာက္မစားရမွာ စိုးလို႔လားေတာ့ မသိေပါင္ ။ က်မက မစားျဖစ္ဘူး ငရုပ္သီးပါလို႔ ။


ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP