Lorem Ipsum

စားျဖစ္ခဲ့တဲ့ ေပါက္တကရမ်ား

 Saturday, November 13, 2010



သာကူနဲ႔ လုပ္ထားတဲ့ အေခ်ာင္းေလးေတြပါ ။သူက မုန္႔တီဖတ္နဲ႔ တူတယ္ ။ဘာလုပ္ စား ရ တာ လည္း ေတာ့ မသိပါဘူး ။ေက်းဇူးရွင္ၾကီးကို မုန္႔ဖတ္ေလး ျပဳပ္ေပးထားပါေနာ္ ဆိုေတာ့ သူက ဒီအထုပ္ေလးကို ျပဳပ္ထားတယ္ ။က်မကေတာ့ အခ်ိဳမုန္႔ တခုခု လုပ္ရင္ သံုးမလို႔ ၀ယ္ထားတာပါ ။

မထူးေတာ့ဘူး ဆိုေတာ့ အမဲသား ျပဳတ္ျပီ ပဲငံျပာရည္နဲ႔ ၾကာညိဳ ့ၾကက္သြန္ျဖဴေထာင္း ၊နံနံပင္ ေျမပဲမႈန္႔ထည့္ျပီး စားျဖစ္တယ္ ။ စားလို႔ ေတာ္ေတာ္ ေကာင္းပါ၏ ။


ကိုရီးယား မုန္႔တီေလးပါ ။သူတို႔ ကေတာ့ အပူ မဟုတ္ပဲ အေအး စားတယ္တဲ့။က်မေတာ့ ဒီလို အစာေတြကိုအေအး မၾကိဳက္တာေရာ ငယ္ငယ္ကတည္းက မစားဖူးတာ ေၾကာင့္ပါ ပူပူေလးပဲလုပ္စားျဖစ္တယ္ ၾကက္သား အခ်ိဳခ်က္ေလး ရွိေနတာနဲ႔ တိုဖူးနဲ႔ ၾကက္ဥ ျပဳပ္ေလး ေရာျပီး နံနံပင္ ထည့္စားပါတယ္ ။



ဒါကေတာ့ ေက်းဇူးရွင္ အတြက္ ေၾကာ္ထားတဲ့ ေရဘ၀ဲနဲ႔ ပဲပိစပ္ ထမင္းေၾကာ္ပါ ။



ဒါက က်မ လက္ေဆာ့တဲ့ Rice cake ေလးပါ ။(ဗီယက္နမ္ အစားအစာ ထင္ တယ္ ) စားေကာင္းေပမဲ့ ဘာေၾကာင့္ ဒီအေရာင္ျဖစ္သြား တယ္ဆိုတာ နားမလည္ပါဘူး ။မေအာင္ျမင္ဖူး ဆိုေတာ့ ေနာက္တခါ ေအာင္ျမင္မွ လုပ္နည္း ေရးပါ့မယ္ ။


မုန္႔လံုးသီးေၾကာ္ လုပ္ဖို႔ ေထာပတ္၊ သၾကား ၊အုန္းသီး ေလွာ္ထားပါတယ္ ။ သူမ်ားနည္း မသိပါဘူး ဒါက ကိုယ့္နည္း ကိုယ့္ဟန္ပါ ။ လုပ္နည္း လြဲေနပါလိမ့္မယ္ ။


ေကာက္ညွင္းဆန္နဲ႔ ဆန္မုန္႔ေလး နည္းနည္း ေရာျပီး ညကတည္းက ႏွပ္ထားပါတယ္ ။ေဆာ္ဒါ နည္းနည္း ပါတယ္ ။ အဲ့ထဲကို ေလွာ္ထားတဲ့ အုန္းသီးဖတ္ေတြ ဌာပနာျပီး လံုးလိုက္တယ္ ။ႏွမ္းျဖဴေလးေတြ ေပၚလွိမ့္ျပီးေၾကာ္ပါတယ္ ။ဆီ ေတာ္ေတာ္ ေပါက္ပါတယ္ ။ေနာက္ တသက္လံုး မလုပ္စားေတာ့ပါ ။ ရင္ဘတ္မွာ နာက်င္ေအာင္ ေသရာပါ ဒဏ္ရာေပးလို႔  :)


ဒီမုန္႔ေၾကာင့္ေပါ့ .....တင္းးးးးးးးးးးးးးးတယ္



ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP