မိႈကန္စြန္းေၾကာ္
Monday, December 06, 2010
ကန္စြန္းရြက္နဲ႔ မႈိေၾကာ္တယ္။ ဒီကန္စြန္းက ဘာကစြန္းလည္း မသိဘူး။ အရြက္က နဲနဲ၀ိုင္းေနတယ္။ ေညာင္ရြက္လိုလိုပဲ။ ရိုးတံမွာလည္း အေခါင္းမပါဘူး။ ဗမာျပည္မွာလည္း ရတယ္ထင္တာပဲ။ ကန္စြန္းနီေတာ့ ျမင္ဘူးတယ္။ ဒါမ်ိဳး မျမင္ဖူးဘူးေလ။ ကန္စြန္းနဲ႔မႈိကို ခရုဆီေလးနဲ႔ ေရာေၾကာ္တယ္။ အရင္ကလည္း ေၾကာ္နည္း ေရးဖူးတယ္။ လူတိုင္းလည္း ေၾကာ္နည္းသိေနတယ္ ဆိုေတာ့ မေျပာေတာ့ဘူးေနာ္ :) ပံုေလး ေတြပဲ ၾကြားတာေပါ့ :D
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster