Lorem Ipsum

ႏိုကိုဥသုပ္

 Tuesday, December 07, 2010



ႏိုကိုဥကို ထိုင္းသေဘာၤသီးေထာင္းလို ေထာင္းထားပါတယ္။ ႏိုကိုဥ တခါမွမစားဖူးသလို၊ ျမင္ဖူးေပမဲ့ ႏိုကိုဥဆိုတာ မသိခဲ့ပါဘူ။ မႏိုင္းႏိုင္းစေနက ႏိုကိုဥသုပ္တင္ေတာ့မွ ေၾသာ္ဒါႏိုကိုဥေပါ့ေလ ဆိုျပီးသိေတာ့တယ္ ။ပိန္း ခ်က္ကေတာ့ေနာ္ ကန္းကုန္ပဲ :Dဒါနဲ႔ ေစ်း၀ယ္ထြက္ရင္း ႏိုကိုဥေလးကို ၀ယ္လာပါေရာ၊ တပတ္ ေလာက္က သတိမရပါဘူး၊ စေနေန႔ကမွ သတိတရေလးနဲ႔ ထုတ္ျပီး ထိုင္း သေဘၤား သီး ေထာင္းလို ေထာင္းလိုက္တယ္။ ႏိုကိုဥက သေဘၤားသီး ထက္ေတာင္ ကြ်တ္တယ္ ပိုစား ေကာင္း သလိုပဲ။ 

ႏိုကိုဥကို အခြံႏြာ ေရေဆးျပီး အမွ်င္ရည္ရွည္ေရးေတြ ေပါက္ထားပါ။ ငရုတ္သီးစိမ္း(၅) ေတာင့္၊ငရုတ္သီးေျခာက္ (၅) ေတာင့္ ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ (၂) မႊာ၊ ပုဇြန္ေျခာက္ လက္တဆုပ္၊ ေျမပဲေလွာ္ လက္ တဆုပ္၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး တလံုးတို႔ကို ေထာင္းလိုက္ပါ။ ၾကံသကာ ထမင္းစားဇြန္း တ၀က္၊ ငံျပာရည္၊ သံပုရာသီး၊ မန္က်ည္းမွည့္၊ သၾကား အနည္းငယ္တို႔ကို ထည့္ျပီး ႏိုကိုဥ ထည့္ေထာင္းလိုက္ရင္ ခ်ဥ္ငံစပ္ ႏိုကိုဥသုပ္ေလးရျပီေပါ့။ က်မကေတာ့ မုန္႔တီဖတ္ေလး ျပဳပ္ျပီးေရားစားပါတယ္။ ဒါလည္း သူငယ္ခ်င္း တေယာက္ သင္ေပး တာပါ။





 ဒါေလးက ေဂၚပီထုပ္နဲ႔ သခြါးသီးသုပ္ပါ။ လူတိုင္း သုပ္တတ္ေတာ့ သုပ္နည္း မေျပာေတာ့ပါဘူးေနာ္။


ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP