Lorem Ipsum

ပိႏၷဲသီးဟင္းနဲ႔ ကင္မ္ခ်ီေၾကာ္

 Monday, December 20, 2010


အမဲသားနဲ႔ ပိႏၷဲသီးဟင္းေပါ့ 







ျပီးခဲ့တဲ့ အပတ္က ပိႏၷဲသီးဗူး ထုတ္မိတယ္။ ဒါေပမဲ့ ဆူးပုပ္နဲ႔ ပဲပုပ္အေျခာက္ မရွိတာနဲ႔ ျပန္ထားလိုက္တယ္။ ဆန္းနီက လက္စြမ္းျပလိုက္ပါေရာ :)ကိုယ္လည္း မေနႏိုင္ေတာ့ဘူး။ စားခ်င္စိတ္ ေပါက္လာေရာ။ ဆူးပုပ္ လိုက္၀ယ္ေတာ့ မရဘူး :( ဒါနဲ႔ ျပန္သိမ္းထားရ ျပန္တာေပါ့။ စေနေန႔ကေတာ့ မထူးပါဘူးဆိုျပီး အမဲသားနဲ႔ ခ်က္လိုက္တယ္။ အိမ္မွာေတာ့ အမဲရိုးနဲ႔ ခ်က္ေနက်ေလ။ ၾကက္သြန္နီျဖဴကို ေထာင္းျပီး အမဲသားနဲ႔ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔နဲ႔ ပဲငါပိထည့္ (ပဲပုပ္အေျခာက္ မီးကင္ထည့္ရင္ ပိုေကာင္းတယ္) ျပီးလံုးျပီးတည္ပါတယ္။ ဆီနဲ႔ဆ ႏြင္းမထည့္ပါဘူး။ အရည္ခန္းျပီဆိုရင္ ခရမ္းခ်ဥ္သီး တလံုး ပါးပါးလွီး ထည့္ပါတယ္။ ေရဆူလိုအပ္သေလာ က္ထည့္ျပီး တည္ထားပါ့မယ္။ အမဲသားႏူးခါနီးမွ ပိႏၷဲသီးထည့္မယ္။ ဟင္းအိုခ်ခါနီးမွ ငရုတ္သီးစိမ္းမီးကင္နဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴ ေထာင္းထည့္ နံနံပင္အုပ္ျပီးခ်မယ္။












ဒါေလးက သံုးမ်ိဳးစပ္ ဟင္းေလးပါ။ ေဂၚပီထုပ္ တျခမ္းပိုေနတာနဲ႔ ကင္မ္ခ်ီ လုပ္လိုက္တာ။ ေၾကာ္ခ်င္ေတာ့ နဲနဲမ်ား နဲေနသလားဆိုျပီး က်န္မဆိုင္ အထုတ္ေသး တ၀က္က်န္ေနတာနဲ႔ ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းလိုက္တယ္။ ၾကက္သားအေၾကနဲ႔ ေၾကာ္လိုက္တယ္။ ေၾကာ္နည္းကေတာ့ လြယ္ပါတယ္။ ၾကက္သြန္နီ /ျဖဴ၊ ဂ်င္း၊ ငရုတ္သီး စိမ္း ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းျပီး ဆီသတ္တယ္ (ဆီထဲႏွမ္းဆီပါ လၹက္ရည္ဇြန္းတဇြန္းထည့္တယ္) အသားထည့္ ေၾကာ္၊ ကင္မ္ခ်ီနဲ႔က်န္မဆိုင္ထည့္ အခ်ိဳမႈန္႔နဲ႔ ငံျပာရည္ထည့္ေၾကာ္၊ နံနံပင္လွီးထည့္ျပီး စားဖို႔အသင့္ ျဖစ္ေနပါျပီ။


ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP