ၾကက္သားခရမ္းသီးနဲ႔ တိုဖူးဟင္း
Tuesday, December 21, 2010
ဒီဟင္းကို ထိုင္းမွာ စားဖူးတာပါ။ SUKHUMVIT SOI 24 ကသတ္သတ္လြတ္ တရုတ္ ထမင္းဆိုင္မွာစားခဲ့ တာ။ ကိုယ့္သူငယ္ခ်င္း ညီမေလးတေယာက္က အဲ့ဒီဆိုင္က သားေတာ္ေမာင္နဲ႔အိမ္ေထာင္ က်ေနေတာ့ သူငယ္ခ်င္းက သတ္သတ္လြတ္ေန႔တိုင္း အဲ့ဒီဆိုင္ကို ေခၚသြားတယ္။ ဒါနဲ႔ပဲ ခ်က္နည္းေလးေမး
ခိုင္းလိုက္တာပါ။
ပထမဆံုး ခရမ္းသီးကို အခြံႏြာျပီး အတံုးေလးေတြတံုး ေရဆူထဲထည့္ျပဳပ္ထား။
တိုဖူး စိပ္ထား။
တိုဖူး စိပ္ထား။
သံလြင္ဆီ ထမင္းစားဇြန္း ၂ဇြန္းထည့္ပူလာရင္ ၾကက္သြန္နီကို ခပ္ၾကီးၾကီးစိပ္ျပီးထည့္၊ ဂ်င္းနဲ႔ၾကက္ သြန္ျဖဴကိုႏုပ္ႏုပ္စဥ္းထည့္၊ ၾကက္သားအေၾကသားထည့္ (သူတို႔ကေတာ့ အသားတုထည့္ပါတယ္)ေၾကာ္။
ပန္ကန္တလံုးမွာ ပဲငါပိအခ်ိဳ ၂ဇြန္း
ပဲငံျပာရည္ အၾကည္ ၂ဇြန္း
ပဲငံျပာရည္ အေနွာက္ ၂ဇြန္း
ခရုဆီ ၁ဇြန္း( သူတို႔က မႈိဆီထည့္တယ္)
တရုတ္ ငရုတ္သီဆီစိမ္ ၁ဇြန္း ( ငရုတ္ေျခာက္ကို ေၾကာ္ေထာင္းျပီး ႏွမ္းေလွာ္နဲ႔ ဆီအမ်ားၾကီးထဲ ျပန္စိမ္ ထားတာ)
တရုတ္မဆလာ နဲနဲ
ငရုတ္ေကာင္းနဲနဲ
ဒါေတြအားလံုးကို အားလံုးေရာျပီး ၾကက္သားေၾကာ္ထဲထည့္ေၾကာ္၊ ေရဆူတခြက္ထည့္။ ခရမ္းသီးနဲ႔ တိုဖူးထည့္။ ၅မိနစ္ေလာက္ၾကာရင္ ေျပာင္းဖူးမႈန္႔ ေရေအးနဲေဖ်ာ္ထည့္။ ၾကက္သြန္မိတ္ ပါးပါးလွီးထည့္ျပီး စားလို႔ရပါျပီ။
ေထားပတ္သီး တခါမွ မစားဖူးဘူးဆိုရင္ ရီၾကမလား? တကယ္ လံုး၀ မစားဖူးဘူး။ ငယ္ငယ္က ကိုယ္ေနတဲ့၀န္းက်င္မွာ မရွိလို႔ပဲလား? ေမေမတို႔က မၾကိဳက္လို႔ပဲလား? တကယ္ေသခ်ာေတာ့မသိဘူး။ အရြယ္ ေရာက္ လာေတာ့၊ အေအးဆိုင္ ထိုင္တတ္လာတယ္။ အဲ့ဒီမွာစျပီး သူငယ္ခ်င္းေတြေသာက္တာျမင္ဖူးတယ္။ ကိုယ္ လည္းတခါမွ မစားဖူးေတာ့ တခါမွစားဖို႔ စိတ္မ၀င္စားမိခဲ့ဘူး။ ေနာက္သမီးေလးကိုယ္၀န္ ရလာေတာ့ ေသာက္ခ်င္စိတ္ ျဖစ္တာနဲ႔ ေသာက္ဖို႔ ၀ယ္လာတာပဲ ရွိေသး အမေလး အနံ႔က စိမ္းေရႊေရႊအနဲ႔ အဲ့ဒီေတာ့ ပါစပ္ထဲေတာင္ မထည့္ျဖစ္ဘူး။ မႏိုင္းႏိုင္းစေနက တခါက ေထာပတ္သီး အရမ္း ၾကိဳက္တယ္လို႔ ေရးဖူး တယ္။ စားၾကည့္အံုးမွပဲလို႔ စဥ္းစားထားတာ ႏွစ္ေက်ာ္မွ သတိရျပီးဟိုေန႔က၀ယ္လာတယ္။ ဒါနဲ႔ေသာက္ ျဖစ္ေတာ့ မဆိုးပါဘူးေပါ့ :) ေထာပတ္သီးကိုေခ်ျပီး၊ ႏီု႔ဆီ၊ ႏို႔စိမ္းထည့္ေဖ်ာ္ ေသာက္လိုက္ပါတယ္ ခင္မ်ား:) ေကာင္းပါ၏။
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster