Lorem Ipsum

ဂ်ံဴေခါက္ဆြဲျပဳပ္

 Sunday, December 19, 2010






ေနမေကာင္းပါ။ ဒါေၾကာင့္ဒီလို ျဖဴဖတ္ျဖဴေရာ္ ေခါက္ဆြဲမ်ိဳးကို ျပဳပ္စားပါသည္။ အမဲရိုးနဲ႔ ၾကက္ျမစ္ေတြရွိေန တာနဲ႔ ျပဳပ္လိုက္တယ္။ ၅ မိနစ္ေလာက္ျပဳပ္ျပီး အရည္ေတြ သြန္ျပစ္ ျပန္တခါေဆးခ်လိုက္တယ္။ ျပီးမွ ခေနာန္တတံုး၊ ဂ်င္း ပါးပါးလွီး၊ နာနတ္ပြင့္နဲ႔ နံနံပင္အျမစ္ထည့္ျပီး ျပဳပ္တယ္။ ျပီးရင္ ဂ်ဴံေခါက္ဆြဲျပဳပ္၊ အမဲရိုး
ထဲက အသားေတြခြါထည့္၊၊ ငါဆုပ္လံုးေၾကာ္၊ ၾကက္ျမစ္၊ ၾကာညိဳ ့၊ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္နဲ႔ နံနံပင္ထည့္ျပီစား လိုက္တယ္။

ပံုေတြ တင္လို႔မရဘူးျဖစ္ေနတယ္ :( သိရင္ေျပာျပေပးၾကပါ။ အရမ္းၾကီးလို႔လား မသိဘူးေနာ္။






ေၾသာ္ေမ့သြားလို႔ အခု ေထာပတ္သီး ေဖ်ာ္ေသာက္ေနတယ္  :P



ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP