ဟင္းထုပ္နဲ႔ အုန္းႏို႔ေခါက္ဆြဲ မဟုတ္တဟုတ္
Saturday, December 18, 2010
ၾကာပါျပီ ဟင္းထုပ္လို႔ တီတီဆြီဘေလာဂ့္မွာ ေတြ႔ေတာ့စားခ်င္တာနဲ႔ ရွိေနတဲ့ ဆန္မႈန္႔ရယ္၊ အရိုးႏြင္ထား ျပီးသား ငါးရယ္၊ မႈိရွည္ရွည္ရယ္၊ ငရုတ္စိမ္းရယ္၊ ၾကက္သြန္ျမိတ္ရယ္၊ နံနံပင္ရယ္ ဆားနဲ႔အခ်ိဳမႈန္႔ပါေရာျပီး ဆီထည့္နယ္၊ ငေပ်ာဖက္မရွိတာနဲ႔ တခါက စူးႏြယ္ ဘေလာဂ့္မွာ ပလတ္စတစ္အိတ္နဲ႔ ထုပ္ထားတာ ဖတ္ဖူးတယ္။ အဲ့ဒီနည္းေလး အတိုင္း ပလတ္စတစ္နဲ႔ ထုပ္ျပီး ေပါင္းလိုက္တယ္။ ဆီက အမ်ားၾကီးမထည့္ျဖစ္ဘူး (လည္ေခ်ာင္းနာေနလို႔) ဆိုေတာ့ မုန္႔သားေတြက မညွက္လာဘူး။ ဒါေပမဲ့မဆိုး ဘူး ေနာက္တခါ ဆန္မႈန္႔နဲျပီး ဆီမ်ားရမယ္ဆိုတာ နားလည္သြားပါျပီ။ စားလို႔ေတာ့ ေကာင္းတယ္။
ဒီလိုေလး ခြဲျပီး ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီခ်က္ေလးဆမ္းစားတယ္။
စားထားတာေတာ့ တလေလာက္ ရွိေနပါျပီ :D
မွတ္မိၾကေသးလား? ဟိုတခါက ၾကက္သားနဲ႔အာလူးကို အုန္းႏို႔နဲ႔ခ်က္ထားတာ။ အဲ့ဒါေလးကို အရြက္ေတြ ဖယ္၊ အာလူးကိုေခ်၊ ၾကက္သားကို ဖဲ့လိုက္တယ္။ ျပီးေတာ့ ေရဆူထည့္ ပြက္ပြက္ဆူလာရင္ ၾကက္ဥ ႏွစ္လံုးေဖာက္ထည့္ျပီး အေပါ့အငံျမည္းတယ္။ ရယ္ဒီျဖစ္ရင္ ဂ်ံဴေခါက္ဆြဲဖတ္ကို ျပဳပ္ျပီး ၾကက္သြန္နီ၊ ၾကက္သြန္ျမိတ္ ပါးပါးလွီးထည့္၊ ငရုတ္မႈန္႔ကုန္ေနတာနဲ႔ ဗလာေခ်ာင္ေၾကာ္ထည့္၊ သံပုရာသီးထည့္ျပီးစား လိုက္တယ္။ တကယ္ေျပာရင္ မ၀ဘူး။ ရွက္ဖို႔ မလိုေတာ့ဘူး ပါမစ္ ရတြားျပီကြယ္ :P
ဒါက ကေလးမဟုတ္ လူၾကီးမျဖစ္ေသးတဲ့ တေယာက္အတြက္ေလ သိတယ္မွလား? ေခ်ာေပါ့ :D
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster