Lorem Ipsum

ပုဇြန္ေၾကာ္၊ ပိႏၷဲသီးသုပ္၊ ေၾကာင္လွ်ာသီးေၾကာ္နဲ႔ မယ္ဇလီရြက္ဆန္ေလွာ္ဟင္း

 Saturday, April 16, 2011

အားလံုးပဲ မဂၤလာႏွစ္သစ္ပါ။ ဘေလာဂ့္ထဲ မေရာက္တာေတာင္ ၾကာလွေပါ့။ ခ်က္ထားခဲ့မွ် ပံုေတြတင္ လိုက္ပါတယ္။








ပုဇြန္ကို မိႈဆီနဲ႔ ငရုတ္ေကာင္းထည့္ျပီး ေၾကာ္ထားတာပါ။ လြယ္ပါတယ္ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီသတ္၊ ပုဇြန္ ေရေဆးထည့္၊ မႈိဆီနဲ႔ ငရုတ္ေကာင္းမႈန္႔၊ ငံျပာရည္နဲနဲထည့္ျပီး ေၾကာ္လိုက္တာပါ၊ ေနာက္ဆံုးမွ ၾကက္သြန္ ျမိတ္ေလးထည့္ေပါ့။


သက္သတ္လြတ္ Hot Dogနဲ႔ မုန္႔ညွင္းဖူးကို ၾကက္သြန္ျဖဴ ဓါးျပာရိုက္ျပီး မႈိဆီထည့္၊ ငံျပာရည္ထည့္ ေၾကာ္ ထားပါတယ္။






ပိႏၷဲသီး အခ်ိဳသုပ္ေလးပါ။ ပိႏၷဲသီးျပဳပ္ ရတာနဲ႔၀ယ္လာပါတယ္။ သူ႔ကိုေရေႏြးထပ္ေဖ်ားျပီး ပါးပါးလွီး လိုက္ပါတယ္။ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီက်က္၊ ႏွမ္းနဲ႔ေျမပဲေလွာ္ေထာင္း၊ ပုဇြန္ေျခာက္မႈန္႔၊ ငန္ျပာရည္နဲ႔ အခ်ိဳမႈန္႔ ထည့္သုပ္ထားပါတယ္။ ႏွမ္းႏွက္နဲ႔ ၾကက္သြန္ျမိတ္ကေတာ့ ေနာက္ဆံုးပိတ္မွ ထည့္ထားပါတယ္။ 



Salmonငါးနဲ႔မယ္ဇလီရြက္ ဆန္ေလွာ္ဟင္းပါ။ ေရဆူထဲကို ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔ ငရုတ္သီးစိမ္းတေတာင့္ ေထာင္းထည့္၊ စိမ္းစားငပိ၊ အခ်ိဳမႈန္႔ထည့္ျပီး ဆူေအာင္တည္ထားပါတယ္။ ဆူေနတဲ့ေရထဲကို ငါးထည့္ ပါတယ္။ ငါးထဲက အခ်ိဳရည္ထြက္လာရင္၊ မယ္ဇလီရြက္ထည့္၊ ဆန္ေလွာ္မႈန္႔( ရယ္ဒီမိတ္)ထည့္ အေပါ့အ ငန္ျမည္းၾကည့္ေပါ့။





ဒီမွာေၾကာင္လွ်ာသီး အစိမ္းမရေပမဲ့ မီးဖုတ္ျပီးသားေတာ့ ပါတယ္။ ႏွစ္ေတာင့္ ပါပါတယ္။ အရင္ကေတာ့ ေဒၚလာ၁း၅၀ ေပးရျပီး အခုေတာ့ ၃း၇၅ ေပးရပါတယ္။ ၾကက္သြန္နီ၊ ျဖဴ၊ ငရုတ္သီးေျခာက္ကို ေထာင္းျပီး ဆီသတ္၊ ဆႏြင္းနဲ႔ တင္မႈန္႔နဲနဲထည့္၊ ပုဇြန္ေျခာက္ထည့္(အေကာင္လိုက္ ထည့္လိုက္ပါတယ္) ေၾကာင္လွ်ာ သီး ပါးပါးလွီးထည့္၊ ငံန္ျပာရည္နဲ႔ အခ်ိဳမႈန္႔ထည့္ျပီ ဆီျပန္ေအာင္ေၾကာ္ပါတယ္။




ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster





Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP