Lorem Ipsum

ပိန္းဥနဲ႔မွ်စ္ခ်ဥ္ဟင္းရည္၊ ပုဇြန္အစပ္ေၾကာ္နဲ႔ ပဲသီးအစိမ္းေၾကာ္

 Saturday, April 09, 2011






ပိန္းဥ၊ တီလားပီးယားငါးေထာင္း၊ မွ်စ္ခ်ဥ္ေရာျပီး အရည္ေသာက္ ခ်က္ထားတာပါ။ ပထမဆံုး ပိန္းဥကို အခြံ ႏႊာေရေဆးျပီး ငပိနဲနဲနဲ႔ေရာျပဳပ္၊ ပိန္းဥႏူးလာရင္ ၾကက္သြန္နီ၊ ျဖဴနဲ႔ ငရုတ္စိမ္းေထာင္းထည့္၊ ငါးကို ၾကိတ္ျပီး ငါးဆုပ္လံုးေလးလုပ္ထည့္၊ မွ်စ္ခ်ဥ္ထည့္၊ အခ်ိဳမႈန္႔နဲ႔ ဆားခတ္ျပီး စားခါနီးမွ ပင္စိမ္းနဲ႔ ၾကက္သြန္ျဖဴ( ေထာင္း ျပီးထည္႔) ဒါဟာ ကခ်င္ဟင္းတမ်ိဳး ျဖစ္တဲ့အတြက္ တခ်ဳိ႔ေတြ စားတတ္မယ္မထင္ဘူး။ ဒါေပမဲ့ အရမ္းစား  လို႔ေကာင္း ၏တဲ့ ဟင္းတခြက္ျဖစ္တယ္ဆိုတာေတာ့ အာမခံပါ၏ ;)



အမဲသားနဲ႔ ၾကက္သားကို ေရာျပီး အခ်ဳိျပဳပ္ေၾကာ္ လုပ္လိုက္တာ(ပ်င္းလို႔ပါ) း)


ပုဇြန္ေတြရဲ့ႏႈတ္ခမ္းေမႊးနဲ႔ေခါင္း ထိုင္ျဖတ္ေနရတာကိုက တနာရီေလာက္ၾကာသြားတယ္။ အစပ္စားခ်င္ တယ္ဆိုလို႔ ကုလားေအာ္သီးနဲ႔ေရာျပီး ငပိက်က္ခ်က္လိုက္တယ္။ အႏွစ္နဲနဲနဲ႔ေပါ့။




ပဲးေတာင့္ရွည္ရယ္၊ ၾကက္သားရယ္ကို ပဲပုပ္ေစ့( အခ်ိဳမ်ိဳး) နဲ႔ ေရားျပီး အစိမ္းေၾကာ္ေပါ့







ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster




Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP