Lorem Ipsum

ရွမ္းမုန္႔တီ (ေခါက္ဆင့္)

 Saturday, July 02, 2011

ရွမ္းမုန္႔တီ(ေခါက္ဆင့္)တဲ့ တခါမွမစားဖူးဘူး။ ပထမဆံုး စဖတ္ဖူးတာက မႏိုင္ႏိုင္းစေန ဘေလာဂ့္မွာေပါ့။ မႏိုင္ႏိုင္းစေနကေျပာတယ္ ငါးနဲ႔ ၾကက္သားနဲ႔ စားေကာင္းတယ္တဲ့။ ကို၀င္းေဇာ္က ေျပာတယ္ ၀က္သားနဲ႔ ပိုစားေကာင္း တယ္တဲ့။ ကိုယ္တို႔ မိသားစုက ၀က္သားမစားေတာ့ အဆင္သင့္ရွိတဲ့ အမဲသားနဲ႔ခ်က္စားျဖစ္ တယ္။ ခ်က္နည္းကို သူတို႔ေျပာတဲ့ အတိုင္းခ်က္ထားပါတယ္။ ၀က္ေခါက္ေၾကာ္ အၾကြပ္နဲ႔ တြဲစားေကာင္း တယ္လို႔ ဆိုေပမဲ့ ကိုယ္က ၀က္သားမစားေတာ့ မတြဲျဖစ္ဘူး။ အရင္ကေတာ့ အေခါက္ပဲေလ၊ ၀က္အူေခ်ာင္း ေလာက္ပါပဲလို႔ ေျပာေျပာျပီး စားေနခဲ့တယ္ :P ခုေတာ့ အသက္ကရလာျပီေလ မစားေတာ့ဘူး။



ေခါက္ဆင့္


ဒီေန႔ စိတ္ရွည္ရွည္ထားျပီး ပံုရိုက္တယ္ :)




ၾကက္သြန္မိတ္၊ နံနံပင္၊ မုန္႔ညွင္းခ်ဥ္၊ ပဲပင္ေပါက္(ေရေႏြးေဖ်ာ)၊ သံပုရာသီး


ဟင္းရည္ကို သိတ္အက်ဲၾကီးမခ်က္ဘူး။ မုန္႔ဖတ္က နန္းလတ္မရွိလို႔ နန္းၾကီးနဲ႔ စားလိုက္တယ္။ ငရုတ္သိီးက ေတာ့ကိုယ့္ရဲ့ လက္ဆြဲေတာ္ :)ဆီစိမ္ေလးေပါ့




 ပဲပုပ္န႔ံေလး သင္းေနတဲ့ ဟင္းရည္ေလး


မုန္႔ဖတ္


စားဖို႔ ထည့္ထားတာပါ


စားေနျပီေနာ္။ မစားဖူးသူမ်ားရွိရင္ စားၾကည့္ပါ တကယ္အရမ္းေကာင္းပါတယ္။ ၁၀၀% ကိုအာမခံပါတယ္။ ေက်းဇူးရွင္က ေနာက္ဆို မုန္႔ဟင္းခါးထက္ ဒါခ်က္စားဖို႔ အၾကံေပးပါတယ္။ သိတ္ၾကိဳက္သြားျပီ ဆီလည္း မမ်ားဘူး။ ခံတြင္းေတြ႔ေစတယ္။ ကိုယ္က ငရုတ္ေကာင္းပါထည့္တယ္။




တန္ပူရာမႈန္႔ တခြက္၊ ဆန္မႈန္႔ခြက္တ၀က္ကို ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ငရုပ္စိမ္း၊ ဆား၊ အခ်ဳိမႈန္႔ေရာျပီး ေဖ်ာ္လိုက္ တယ္။ ၾကက္သြန္ပါးပါးလွီ၊ အာလူးပါးပါးလွီး၊ ပန္းမံုလာတို႔ကို ေရာနယ္ျပီး တမ်ိဳးစီ ေၾကာ္ပါတယ္။ အခ်ဥ္ကို ေတာ့ မန္က်ည္းသီးမွည့္ခ်ဥ္ရည္ လုပ္ထားတာပါ။


ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster



Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP