Lorem Ipsum

နံနက္စာမ်ား(၈)

 Friday, December 02, 2011


ဖက္ထုပ္ ျပဳပ္စားတယ္။ အစာအိမ္ ေရာင္ေနသလို ခံစားေနရေတာ့ မေၾကာ္ျဖစ္ေတာ့ဘူး။ ကိုယ္ကသာ ၾကိဳက္ျပီး က်န္တဲ့လူေတြက မစားၾကဘူး း(




                                   ၅ခုပဲ ျပဳပ္တယ္ း) ကိုယ္တေယာက္ထဲ စားမွာ မို႔လို႔ပါ း)


ငါးဖက္ထုပ္ပါ။ အရိုးထုတ္ထားတဲ့ တီလာပီးယား ငါးကို ၾကိတ္စက္နဲ႔ၾကိတ္ျပီး၊ က်ဴဆိုင္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ခရုဆီ၊ ဆားနဲ႔ အာတလြတ္မႈန္႔ တဇြန္းထည့္ျပီး နယ္ထားပါတယ္။



ေရမုန္႔ လုပ္ေကြ်းလုိက္တယ္။ ပဲုျပဳပ္က ပထမတရက္ စားလိုက္ေတာ့ ေနာက္ေန႔မရွိေတာ့ဘူး။ ဒါေၾကာင့္ ရွိတာေတြနဲ႔ပဲ လုပ္ေကြ်းလိုက္တယ္။ ပင္ပန္းခံျပီး လုပ္ျပီးကာမွ ေမ့ျပီး ငရုပ္သီးထည့္မိလို႔ ကိုယ္မစား လိုက္ရဘူး း( ျမင္သာျမင္မၾကင္လိုက္ရတဲ့ ဘ၀ :-/


ၾကက္ဥကို ေဖာက္ျပီး သီးသန္႔မထည့္ျဖစ္ဘူး။ အိမ္မွာ ၾကက္ဥက ၂လံုးပဲက်န္တာနဲ႔ ဆန္မႈန္႔မွာပဲ ေရာလိုက္တယ္။


ဒါေတြထည့္ပါတယ္။ ဗီယာက္နာမ္ အသားတု(ေနာက္မ်ား ပံုတင္ပါ့မယ္) ပဲစိမ္းလံုး၊ ဂဏန္းသား၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး၊ ၾကက္သြန္နီ၊ နံနံပင္၊ ၾကက္သြန္မိတ္နဲ႔ ငရုပ္သီးစိမ္းတို႔ ပါပါတယ္။



ပဲျပဳပ္နဲ႔ ထမင္းေၾကာ္ျပီး ဆိတ္သားမြေၾကာ္ေပါ့း)





ဆိတ္သားကို ဆား၊ ဆႏြင္း၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ ကရေ၀း၊ သစ္ဂ်ေပြးေခါက္၊ ဂ်င္းရည္တို႔နဲ႔ ေရခမ္းျပီး ႏူးေအာင္ ျပဳပ္ပါတယ္။ အေအးခံ မြေနေအာင္ေထာင္း၊ ၾကက္သြန္ျဖဴကိုထုျပီး ဆီသတ္၊ ဆႏြင္းနဲနဲထည့္ျပီး ေထာင္း ထားတဲ့ ဆိတ္သားေတြထည့္၊ ၾကြပ္ရြလာေအာင္ မီးေျမးေျမးေလးနဲ႔ ေၾကာ္ထားပါတယ္။




ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster



Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP