Lorem Ipsum

စေနေန႔ကထမင္း၀ိုင္း(၁၁)

 Saturday, December 03, 2011


ငါးနဲ႔ ဓညွင္းသီး(ထိုင္းဓညွင္းသီး)ေၾကာ္

ပထမဆံုး တီလားပီးယားငါး (အရိုးနဲ႔ အေရခြံထုတ္ျပီးသား)ကို အတံုးေသးေသးတံုးျပီး၊ ဂ်င္းရည္၊ ဆား၊ ၾကက္သားမႈန္႔နဲ႔ ငရုပ္ေကာင္းမႈန္တို႔ထည့္ျပီး နယ္ထားပါတယ္။ ဆီပူပူမွာ ႏွပ္ထားတဲ့ငါးကို အာလူး အမႈန္႔နဲ႔ နယ္ျပီး ေၾကာ္ျပီး ဆီစစ္ထားပါတယ္။

ဆီနဲနဲထဲမွာ ၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔ ငရုပ္သီးစိမ္းေထာင္းျပီး ဆီသတ္၊ ဓညွင္းသီး(ထိုင္း ဓညွင္းသီး)ကိုထည့္၊ ပဲငံျပာရည္၊ ငံျပာရည္၊ ခရုဆီနဲ႔ သၾကားနဲနဲထည့္ျပီး ေရဆူ နဲနဲေလးထည့္ပါတယ္။ ဓညွင္းသီး မက်က္  တက်က္ေလာက္ျဖစ္ရင္ ေၾကာ္ျပီး ဆီစစ္ထားတဲ့ ငါးကိုထည့္ ၂မိနစ္ေလာက္ဆုိ ရပါျပီ။



ကိုက္လန္ရြက္ အခ်ိဳသုပ္

ေဘဘီကိုက္လန္ မဟုတ္ပါဘူး။ ဒီမွာေတာ့ ကိုက္လန္ကို အဖူးေလးနဲ႔ မေရာင္းပဲ အရြက္ဖားဖားၾကီးေတြကို တရြက္ျခင္းစီ ခ်ိဳးထားျပီး ေရာင္းပါတယ္။ အညြန္႔ေတြ ဘာေတြမပါဘူး။ ဒါေပမဲ့ အရမ္းႏုပါတယ္။ တေပါင္ကို .၉၉ ပဲေပးရပါတယ္။

ကိုက္လန္အရြက္ ဖားဖားၾကီးေတြကို ပါးပါးလွီးပါတယ္။ ျပီးမွ ေရဆူထဲ ေဖ်ာလိုက္တယ္။ ေရေအးစိမ္ထား လိုက္တုန္းမွာ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီက်က္ေလးလုပ္ျပီး ေရစိမ္ထားတဲ့ ကိုက္လန္ကို ေရညွစ္ျပီး ဆီက်က္၊ ပုဇြန္ေျခာက္အမႈန္႔၊ ငံျပာရည္၊ အခ်ိဳမႈန္႔ ႏွမ္းေလွာ္ေထာင္း (နဲနဲပဲ က်န္လို႔) တို႔နဲ႔ ေရာနယ္လိုက္ရင္ ရပါျပီ။



ပုဇြန္ခ်ဥ္သုပ္


ပုဇြန္ခ်ဥ္ သုပ္ထားပါတယ္။ ပဲမႈန္႔က အမဲစက္ေလးေတြပါေနတယ္ း) အရင္ကလည္း ပုဇြန္ခ်ဥ္သုပ္ အ ေၾကာင္းေရးဖူးပါတယ္။ ဒီမွာနဲ႔ ဒီမွာပါ



တိုဖူးနဲ႔ ပုဇြန္ငါးဆုပ္လံုး ဟင္းခ်ိဳလုပ္ပါတယ္။


သခြါးသီးနဲ႔ ငံျပာရည္

ငံျပာရည္ထဲမွာ သံပုရာသီး၊ ငရုပ္သီးစိမ္း၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းျပီး ေရာထည့္ထားတာပါ။




ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster




Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP