စေနေန႔က ထမင္း၀ိုင္း(၁၅)
Saturday, January 07, 2012
လာျပန္ျပီ Satay ;) သည္းခံပါရွင္ Satay sauce အက်န္ေလးကို ႏွေျမာလို႔ ပုဇြန္နဲ႔ ေရာောကာ္လိုက္တာပါ း) Sauce လုပ္နည္း ဒီမွာပါ။
Satay sauce နဲ႔ေၾကာ္ထားတဲ့ ပုဇြန္
ထိုင္းၾကက္သားသုပ္ပါ။ အရင္က ဒီမွာ ေရးဖူးပါတယ္။ အဲ့ဒီတုန္းက ၾကက္သည္းပါ ထည့္ထားတယ္ အခုမ ထည့္ပဲ အစားထိုး တိုဖူး ထည့္ပါတယ္။
ထိုင္းသေဘာၤသီးေထာင္း လိုေထာင္းထားတဲ့ သခြါးသီးေထာင္းပါ။ အရင္ကလည္း ဒီမွာ ေရးဖူးပါတယ္။
ငါးဆုပ္ပါးပါးလွီးျပီး၊ ပဲလိပ္ျပာႏွပ္နဲ႔ ပဲလိပ္ျပာရြက္တို႔ ထည့္ျပီး ဟင္းခ်ိဳ လုပ္ထားပါတယ္။
ပဲပင္ေပါက္နဲ ့ ခါဂ်ယ္ဥ အစိမ္းေၾကာ္ပါ။
ခင္မင္စြာျဖင့္
ေဘဘီ