ဟင္းႏုႏြယ္သုပ္
Wednesday, December 15, 2010
မသုပ္ခင္ေပါ့
ဒီေန႔ေတာ့ ဟင္းႏုႏြယ္ရြက္ သုပ္စားတယ္။ အခုခ်ိန္ဆို ျမန္မာျပည္မွာ ျမဴရြက္ေတြ ေပါျပီေပါ့ေနာ္။ျမဴရြက္သုပ္ အရမ္း စားခ်င္ေနတယ္။ ေနာက္တခုက ဒရင္ေကာက္သုပ္။ ဒီမွာေတာ့တခါတေလ တေပါင္ကို၄.၉၉တဲ့။ တခ်ိဳ ႔ေတြဆို လမ္းေဘးေတြမွာ ေကာက္လို႔ရတယ္ေျပာၾကတာပဲ။ တခါမွေတာ့ မျမင္ဖူးဘူး ဟိုေန႔က ဟင္းႏုႏြယ္၁ေပါင္ခြဲ၀ယ္လာတာ၄.၅၉တဲ့ ျပဳပ္လိုက္ေတာ့ အေပၚက တခြက္ေလးပဲရတယ္။
ရိုးရိုးေလးပဲ သုပ္ထားတယ္။ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီခ်က္၊ ေျမပဲေလွာ္ေထာင္း၊ ငံျပာရည္၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ ပုဇြန္ေျခာက္ ကုန္ေနတယ္။ မထည့္ လိုက္ရဘူး။ ျပီးမွ ႏွမ္းေလွာ္ေလး နဲနဲ ထည့္တယ္။ လၹက္ရည္ၾကမ္းေလးနဲ႔ တီဗြီၾကည့္ရင္း စားလိုက္ၾကတယ္ DND :P
မႊမႊ မေၾကေအာင္ ဖြဖြေလးနယ္ျပီး ရြရြေလး ထည့္တယ္ :)
ဒီလၹက္ရည္ ၾကမ္းပံုေလးကေတာ့ ကိုယ့္ပံု မဟုတ္ဘူးေနာ္။ ေခ်ာဆီကထင္တာပဲ။ တခါတုန္းက ဒီပံုဆံေလး မွာခ်င္တယ္ဆိုျပီး ေက်းဇူးရွင္ကိုျပတုန္းက ယူထားတာပါ။
ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster