Lorem Ipsum

ပုဇြန္မီဆိုေၾကာ္

 Thursday, December 16, 2010

ပုဇြန္ကို မီဆိုအႏွစ္နဲ႔ ေၾကာ္ထားတယ္။ စိတ္၀င္စားရင္ ခ်က္စားၾကည့္လို႔ရေအာင္ ေျပာျပမယ္ေနာ္။ ၁၀ မိနစ္အတြင္းျပီးလို႔ သေဘာက်တယ္။ က်မက ပုဇြန္ကို ၅ေပါင္တန္ အထုပ္ တထုပ္၀ယ္ျပီး တခါတည္း အခြံခြါ ေက်ာခြဲ သန္႔ဆင္ထားတယ္။ တထုပ္မွာ အေကာင္ ႏွစ္ဆယ္ထည့္ျပီး ေရခဲေသတၱာထဲ ထည့္ထားတယ္။ ခ်က္ဖို႔ လြယ္ေအာင္ပါ။ ပုဇြန္ေခါင္းေတာ့ မစားတတ္တာနဲ႔ ေခါင္းမပါတာပဲ ၀ယ္ျဖစ္တယ္။


ပုဇြန္ကို အျမီွးခ်န္ျပီး ႏွစ္ျခမ္းခြဲလိုက္ပါတယ္။ ၾကက္သြန္နီ ဥၾကီးတလံုး၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၂မႊာကို ပါးပါးလွီး ဆီ သတ္ပါတယ္။ မီဆိုအႏွစ္ ထမင္းစားဇြန္း တဇြန္းထည့္၊ ၾကက္သားမႈန္႔ လိုအပ္မယ္ ထင္သေလာက္ထည့္၊ ေရဆူနဲနဲထည့္ အႏွစ္ကေလးရလာရင္ ပုဇြန္ထည့္ ငရုတ္သီးစိမ္း ႏွစ္ျခမ္းျခမ္းျပီးထည့္ ဒါဆိုရပါျပီ။

သတိ။     ။ ဆား၊ ငံျပာရည္မထည့္ပါနဲ႔။ မိဆိုက ငံျပီးသားမို႔ပါ။




မီးဖိုေၾကာင္က အမိႈက္ထုတ္ေတာင္ ပါေအာင္ရိုက္ႏိုင္တယ္ေနာ္ ေတြ႔လား ေတာ္ခ်က္ကေတာ့ :)






တရုတ္လို ဘာေတြေရးထားတာလည္း မသိဘူးေနာ္။ ဘာသာျပန္ေပးခဲ့ၾကပါလား :)

မနက္ဖန္ ေကာက္ညွင္းထိုးမုန္႔ တင္ပါ့မယ္ D N D :)


ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster


Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP