Lorem Ipsum

ပဲသီးသုပ္နဲ႔ ပီကင္းဘဲေၾကာ္

 Monday, January 03, 2011

ကိုယ္က အသုပ္ၾကိဳက္တယ္။ အမွန္ေတာ့ ခ်ဥ္ငံစပ္ၾကိဳက္ေပမဲ့ အခုခ်ိန္မွာ အခ်ဥ္နဲ႔အစပ္ ေလ်ာ့ထားေတာ့ မစားျဖစ္ဘူး :( အခုခ်ိန္မွာ အစပ္ေတြ မွန္သမွ် ေက်းဇူးရွင္အတြက္ခ်က္တာသာျဖစ္ပါတယ္ :D ကိုယ္က ေတာ့ ဒီလိုအခ်ိုဳသုပ္ေလးေတြကို ပိုအားေပးျဖစ္တယ္ ဆိုပါေတာ့။ ဒါနဲ႔ ဒီတခါသုပ္ဖို႔ အလွည့္က် လာတဲ့အ သီးအႏွံကေတာ့ ( အဟြတ္ :D ေျပာခ်င္ေဇာနဲ႔ ေခ်ာင္းပါဆိုးတယ္ :)) ဘိုစားပဲ ေတာင့္ပါပဲရွင္။ ဘာလို႔ဘို စားပဲလို႔ေခၚတာလဲ မသိဘူးေနာ္။ ဘိုေတြက ဒီပဲကိုပဲ စားလို႔လား? သိရင္ေျပာျပေပးၾကပါ။


                                             
                                                  Before သုပ္ေပါ့ :)




ဘိုစားပဲကို ေရေဆးျပိီး ေသးေသးလွီးထားတယ္။ ေရဆူရင္ ဘိုစားပဲထည့္ျပဳပ္တယ္။ ပဲသီးရရင္ ၾကက္သြန္နီ ပါးပါးလွီးထည့္ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဆီခ်က္ထည့္၊ ေျမပဲ၊ ပုဇြန္ေျခာက္မႈန္႔၊ ငံျပာရည္ထည့္ျပီး သုပ္လိုက္ရံုေပါ့။









                                               After သုပ္ :)






ဓါးက မထက္တာေရာ ဆိုင္က တရုတ္ၾကီးလို မခုတ္တတ္တာေရာ ေပါင္းလိုက္ေတာ့ ေဟာ့ဒီလို မလွမပေလး ထြက္လာပါတယ္ :)




                                                       
                                             ၾကက္သြန္မိတ္ေလးထည့္ၾကည့္တာ မလွဖူး :P

ပီကင္း ဘဲေၾကာ္ပါ။ ဘဲတေကာင္ က်န္ေနတာနဲ႔ ဘာလုပ္မယ္ ညာလုပ္မယ္လို႔ စိတ္ကူးေနခဲ့တာ ၾကာလွေပါ့။ ဒီတခါေတာ့ စိတ္မကူးပဲ လက္ေတြ႔ သက္ေသျပလိုက္တယ္ :)

အိုးခပ္ၾကီးၾကီး တလံုးထဲ ေရ၂/၃ ထည့္၊ ဂ်င္းလက္တဆစ္စာ ထုတည့္၊ ဆားလက္တဆုပ္နဲ႔ နာနတ္ပြင့္၂ပြင့္ထည့္ျပီး ေရပြက္ပြက္ဆူ လာရင္ ဘဲကို တေကာင္လံုးထည့္ ၁၅မိနစ္ေလာက္ ျပဳပ္လိုက္ျပီး ဆယ္ထား။

ပဲငံျပာရည္အေႏွာက္ ၂ဇြန္း (ထမင္းစားဇြန္း)
ပဲငံျပာရည္အၾကည္   ၂ဇြန္း (ထမင္းစားဇြန္း)
အခ်ိဳဳမႈန္႔ ခန္႔မွန္း
ဆရုတ္မဆလာ        ၁ဇြန္း (လဖက္ရည္ဇြန္း) တို႔ကိုေရာေဖ်ာ္ျပီး ဘဲတေကာင္လံုးေပၚ သုတ္လိမ္းေပး၊ ဆီအိုးတည္၊ ဆီပူလာရင္ ဘဲတေကာင္လံုးထည့္ေၾကာ္ တဖက္ကို ၁၀မိနစ္ဆီ အဖံုးအုပ္ျပီးေၾကာ္။ အဖံုးဖြင့္ျပီး တဖက္ကို ၅မိနစ္ဆီ ေၾကာ္ရင္ ရပါျပီ။ ခုတ္ထစ္တာေတာ့ မတတ္ဖူးရယ္။ တတ္သလိုမွတ္ သလိုေလး ခုတ္တယ္ :) ဘဲကင္တေကာင္ရွိတာနဲ႔ သူ႔ကို ေကာင္းေကာင္း အသံုးခ်ျပီး အမ်ိဳးမ်ိုးထဲထည့္ စားျဖစ္တယ္ :)



ေဆာစ့္ကေတာ့ BBQ ေဆာစ့္နဲ႔သၾကားကိုက်ိဳျပီး ငရုတ္သီးေျခာက္တေတာင့္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴတဥ ေထာင္း ငံျပာရည္နဲ႔ေရာျပီး ေဆာစ့္လုပ္ပါတယ္ ခင္ညာ :)


အရည္ေသာက္ကေတာ့ အျမန္ျဖစ္လြယ္တဲ့ ပဲလိပ္ျပာႏွပ္ တထုတ္ ထုတ္လိုက္တယ္။ ေရဆူထဲ ျပစ္ထည့္ ခရမ္းခ်ဥ္သီးပါးပါးလွီးထည့္၊ ၾကက္သားမႈန္႔ထည့္ ခ်ခါနီး မံုညွင္းဖူး ေရေဆးထည့္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ တမႊာ ေထာင္းထည့္၊ ဆီ လဖက္ရည္ တဇြန္းထည့္ျပီး စားလို႔ရပါျပီ။  



                                                  
                                           ပဲလိပ္ျပာနဲ႔ မံုညွင္းဖူး ဟင္းခ်ိုဳပါ။



ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP