Lorem Ipsum

ပုဇြန္ငပိခ်က္

 Tuesday, January 04, 2011

ခရမ္းခ်ဥ္သီး ငပိက်က္ေလးစားရရင္ သိပ္ေကာင္းမွာတဲ့ ေက်းဇူးရွင္ကေပါ့။ ဒီကလည္း ေန႔တိုင္း ဟင္းမထပ္ေအာင္ စဥ္းစားေနရတာ ေသေတာ့မယ္။ တရက္ဟင္းက်န္ရင္ ေနာက္ေန႔မ စားေတာ့တာ လည္းသူပဲ၊ ကိုယ့္မွာေတာ့ ဟိုဟာနဲနဲက်န္ ဒီဟာနဲနဲက်န္ေတြ စုျပီး ဘုန္းၾကီးေက်ာင္း မ်ားေရာက္ေေနသ လားမွတ္ရေအာင္ စားရတဲ့ေန႔ေတြလည္း မနည္းေတာ့ဘူး။ အင္းေလာဘၾကီးျပီး ခ်က္တာလည္း ကိုယ္ပါပဲ။ မကုန္လို႔ ျပစ္ရမွာ ႏွေျမာတာလည္းကိုယ္ပါပဲ ကိုယ့္ဒုကၡနဲ႔ကိုယ္ပါပဲေလ ဆိုျပီးကိုယ့္ကိုယ္ကိုယ္ ပံုခ်ေပါင္း လည္း မနည္းေတာ့ဖူးေပါ့။ ကိုယ္က ဟင္းခ်က္ရင္ အပိုခ်က္တတ္တယ္။ ငယ္ငယ္ကတည္းက အိမ္မွာဧည့္ သည္ေတြ ခဏခဏ လာၾကေတာ့ ထမင္းဟင္း ထပ္မခ်က္ခ်င္လို႔ အပိုခ်က္ထားေလ့ရွိတယ္။ အဲ့ဒီကေနအ က်င့္ရလာတာနဲ႔ပါတယ္။ ထပ္မခ်က္ခ်င္တာေရာ မေလာက္မွာစိုးတာနဲ႔ လက္ေတြလြန္ ကုန္ေရာေပါ့ :) ကဲ ရွည္တယ္ေနာ္ ပုဇြန္ခ်က္မယ္ေလ အိုေက :)

















ပုဇြန္ကို အခြံခြါ ေက်ာလည္ကခြဲျပီး ေရေဆးထား။ ၾကက္သြန္နီ/ျဖဴ ၊ငရုတ္ေျခာက္ေထာင္းျပီး ဆီသတ္။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းထည့္၊အေရာင္တင္ နဲနဲထည့္၊ ငံျပာရည္ ၊အခ်ဳိုမႈန္႔၊ ငပိနဲနဲကို ေရေႏြးေဖ်ာ္ထည့္ျပီး ခရမ္းခ်ဥ္သီး ေၾကသြားေအာင္ ခ်က္ျပီးမွ ပုဇြန္ထည့္ ၃မိနစ္ဆိုရပါျပီ အေပါ့အငံျမည္း၊ ငရုတ္သီးစိမ္း ပိုင္း ထည့္၊ နံနံပင္ အုပ္ပုဇြန္ငပိခ်က္ေလးရပါျပီ။



ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP