Lorem Ipsum

ငံုးဥျပဳပ္ေၾကာ္

 Tuesday, January 04, 2011

ကဲ ဒီေန႔ ငံုးဥျပဳပ္ေၾကာ္ ခ်က္မယ္အိုေက :)
ဘာေတြလိုအပ္သလဲ ဆိုရင္ေတာ့ ငံုးဥ၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီေၾကာ္၊ ၾကက္သြန္ျမိတ္၊ ပဲငံျပာရည္၊ ၾကက္ သားမႈန္႔၊ ငရုတ္ေကာင္းေလွာ္မႈန္႔ ဒါေတြလိုတယ္။ (ငံုးဥျပဳပ္ေၾကာ္ေလးမ်ား လုပ္ဖို႔ ၾကက္ေတြ အမ်ား ၾကီးသံုးရတယ္ေနာ္ :) )

ပထမဆံုး ငံုးဥေတြကို ေရေဆးျပီး ၅ မိနစ္ျပဳပ္ပါ့မယ္။ ငံုးဥရရင္ ေရေအးစိမ္ထားမယ္။
ၾကက္သြန္နီ ပါးပါးလွီးျပီး ေၾကာ္ထားမယ္( ကိုယ္ကေတာ့ ရယ္ဒီမိတ္ဗူးသံုးပါတယ္)
ၾကက္သြန္ျဖဴ ႏုပ္ႏုပ္စဥ္းထားမယ္။
ၾကက္သြန္ျမိတ္ ရိတ္ရိတ္လွီးထားမယ္။
ငရုတ္ေကာင္းေလွာ္ျပီး ေထာင္းထားမယ္။

ဆီအိုးတည္၊ ဆီပူလာရင္ ျပဳပ္ထားတဲ့ ငံုးဥေတြကို ဓါးနဲ႔မႊန္းျပီးထည့္ေၾကာ္၊ ငံုးဥေလးေတြ နီ၀ါေရာင္ျဖစ္ လာရင္ ေဘးဖယ္ထားျပီး စဥ္းထားတဲ့ ၾကက္သြန္ျဖဴထည့္မယ္၊ ၾကက္သြန္ေမႊးလာရင္ ဖယ္ထားတဲ့ ငံုးဥ ထည့္မယ္၊ ပဲငံျပာရည္နဲ႔ ၾကက္သားမႈန္႔ထည့္ ေရဆူ နဲနဲထည့္ျပီး အရသာအထဲ၀င္ေအာင္ ခဏဆက္ ေၾကာ္ျပီးရင္ ရပါျပီ။ အေပၚကေန ၾကက္သြန္ျမိတ္နဲ႔ ငရုတ္ေကာင္းေလွာ္မႈန္႔ ျဖဴးစားရံုေပါ့ :)














ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP