Lorem Ipsum

ၾကက္ျမစ္နဲ႔အာလူးဟင္း

 Wednesday, January 05, 2011










အာလူးနဲ႔ၾကက္ျမစ္ ၾကားေတာင္ မၾကားဖူးဘူးေနမွာေနာ္ :D ကိုယ္လည္း တူတူပါပဲကြယ္။ အာလူးအနီေတြ၀ယ္ထားတာကလည္း ၾကာလွေပါ့။ အိမ္မွာ အာလူး၀ယ္တိုင္း အေညွာင့္ေတာင္ထြက္တယ္။ ဒါေပမဲ့ ျမင္ေတာ့ လည္း မ၀ယ္ပဲမေနႏိုင္ဘူး။ ဒီမွာေတာ့ အာလူးအခြံ အနီမ်ိဳးက အၾကီးပဲရတယ္။ ကခ်င္ ျပည္နယ္မွာ ဆိုရင္ေတာ့ လက္သည္းခြံေလာက္ ရွိတာေတာင္ရတယ္။ ေသးေသးေလးေတြကို ႏို႔ဆီဗူးနဲ႔ ခ်ိန္ ေရာင္းတယ္။ ေၾကာ္စား သုပ္စား ေကာင္းမွေကာင္း။ ပုံပဲ အမ်ားၾကီးတင္ေနလို႔ေလ စာပါရွည္ခ်င္လို႔ေလ ေၾကာရွည္ၾကည့္တာ :D မရဘူး ဒါအကုန္ပဲ ဟင္းစခ်က္ေတာ့မယ္ေနာ္ :)

ၾကက္ျမစ္ကို သန္႔စင္ျပီး ဆား၊ နႏြင္း နယ္ထားတယ္။ အာလူးကို အတံုးေလးေတြတံုးျပီး ဆားေရ စိမ္ထား လိုက္တယ္။ အာလူးကို ေရထဲကဆယ္ ဆီပူထဲထည့္ေၾကာ္ျပီး ဆီစစ္ထား။ (အတံုး မပ်က္ေအာင္လို႔ပါ) ဆီ အိုးတည္ျပီး ၾကက္သြန္နီ/ျဖဴ ၊ဂ်င္းေထာင္းျပီး ဆီသတ္၊ ၾကက္သြန္ရရင္ နႏြင္းနဲ႔ အေရာင္ တင္ထည့္၊ ၾကက္ ျမစ္ထည့္ (ၾကက္သဲ မၾကိဳက္လို႔ပါ) ငံျပာရည္နဲ႔ အခ်ိဳမႈန္႔ထည့္၊ ေရဆူထည့္ျပီး တည္ထား။ ၾကက္ျမစ္ရရင္ အာလူးထည့္၊ မဆလာထည့္ျပီး မီးေသးေသးေလးနဲ႔ ႏွပ္ထားလိုက္တယ္။ ရပါျပီ ၾကက္ျမစ္နဲ႔ အာလူးဟင္း :)



ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster


Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP