Lorem Ipsum

နန္းၾကီးသုပ္

 Saturday, January 08, 2011

ၾကက္သားဟင္းအႏွစ္ တမ်ိဳးထဲနဲ႔ ၃မ်ိဳး လုပ္စားပလိုက္တယ္။ နန္းၾကီးသုပ္၊ Laksaနဲ႔အုန္း ႏို႔ ေခါက္ဆြဲ ေတြေပါ့။ ပထမေတာ့ နန္းၾကီးသုပ္ အတြက္ ၾကက္သားခ်က္တာပါပဲ ဟင္းေတြကပိုေနတယ္။ ေနာက္ တမ်ိဳး စားမယ္ဆိုလည္း မေလာက္ျပန္ဘူး။ မထူးဘူးဆိုျပီး ၾကက္သား ေနာက္ထပ္ ျဖည့္လိုက္တယ္။ Laksa အႏွစ္ ေရာျပီး စားလိုက္က်တယ္။ ေနာက္ေန႔ ဟင္းရည္ပိုေနတဲ့ေတာ့ အုန္းႏို႔ေခါက္ဆြဲေပါ့ :)

နန္းၾကီးသုပ္ဖို႔က

ၾကက္သားကို အတံုးေလးေတြတံုးျပီး ၾကက္သြန္ ဆီသတ္ခ်က္ထားပါတယ္။ ဆီလည္ ေရလည္ေလးေပါ့။
ဘဲဥျပဳတ္ျပီး အခြံခြါ ပါးပါးလွီးထားပါတယ္။
နံနံပင္၊ ၾကက္သြန္မိတ္ ပါးပါးလွီးထားပါတယ္။
မန္က်ည္းရည္ ေဖ်ာ္ထားပါတယ္။
ငံျပာရည္၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ ပဲမႈန္႔၊ ငရုတ္သီးမႈန္႔ ရွိရင္ရပါျပီ။






Before သုပ္ပါ။ မန္က်ည္းရည္၊ ဆီက်က္ ငရုတ္မႈန္႔နဲ႔ ငံျပာရည္ထပ္ျဖည့္ျပီး သုပ္ပါတယ္။



















ၾကက္ရိုးျပဳပ္ပါ။ ဂ်င္းၾကက္သြန္ျဖဴနဲ႔ ခေနာန္တတံုးနဲ႔ ေရာျပဳပ္ထားပါတယ္။




ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster


Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP