Lorem Ipsum

စားေတာ္ပဲ ဘယ္လိုျပဳပ္မလဲ

 Sunday, January 09, 2011

စားေတာ္ပဲ ျပဳပ္နည္းေမးၾကလို႔ ကိုယ္လုပ္တဲ့ စားေတာ္ပဲျပဳပ္နည္း ေရးေပးလိုက္ပါတယ္။ ။ စာေတာ္ပဲလံုးကို ေရေဆးျပီး ဆားေဆာ္ဒါ လဖက္ရည္ဇြန္းတဇြန္းထည့္ျပီး တညစိမ္ထားပါ့မယ္။ ေနာက္ေန႔ ေရးေဆးျပီး ေပါင္းအိုးထဲ ထည္ျပီး ၄၅ မိနစ္ကေန ၁နာရီထိ ေပါင္းရပါ့မယ္။ ေပါင္းတဲ့အခါ ဆားေလးနဲနဲး ျဖဴးျပီးေပါင္းပါ တယ္။ ဒါဆိုရင္ ပဲျပဳပ္ရပါျပီ။ ကိုယ္က ပဲျပဳပ္ကို နဲနဲအိျပီးစီးေနတာၾကိဳက္လို႔ အခ်ိန္ပိုယူျပီး ေပါင္းပါတယ္။ ပဲျပဳပ္ တလံုးနဲ႔တလံုး ကပ္ေနတာမ်ိဳးၾကိဳက္လို႔ပါ။


ေပါင္းအိုး မရွိတဲ့လူေတြအတြက္၊ ထမင္းေပါင္းအိုးမွာ ေပါင္းလို႔ရပါတယ္။ဘာေပါင္းအိုးမွ မရွိရင္ အိုးတလံုးထဲ ပဲျမဳပ္ေအာင္ထည့္ျပီး တည္ထားပါ။ မီးမ်ားမ်ားနဲ႔တည္ျပီး ေရခမ္းေလာက္ရင္၊ မီးကို ေငြ႔ေငြ႔ေလးပဲထားျပီး အေပၚကေန အိုးကို အေလးတခုခုနဲ႔ ဖိထားေပးပါ။ ၄၅မိနစ္ေလာက္ဆို ပဲႏွပ္လာမွာျဖစ္ပါတယ္။ ပဲကို ေရစိမ္တာမ်ားသြားရင္ ဆားကို ၾကိဳထည့္ျပီးျပဳပ္ရင္ ပဲက မအိလာပဲ ဆတ္ေတာက္ေတာက္ၾကီး ျဖစ္ေနမွာ ျဖစ္ပါတယ္။ တညစိမ္ရင္ရပါျပီ။ အေညွာင့္ထြက္တာ ၾကိဳက္တတ္ရင္ေတာ့၊ ေရစိမ္ထားတဲ့ ပဲကို အ၀တ္ပါး တခုမွာထည့္လိုက္ပါ၊ ျပီးရင္ ေႏြးတဲ့ေနရာတခုမွာထားပါ။ ေရမၾကာမၾကာစြတ္ေပးဖို႔ လိုပါလိမ့္မယ္။ အဲ့ဒါဆို၂ရက္မွာ အညွာင့္ေလးထြက္လာမွာ ျဖစ္ပါတယ္။





ဒီပံုကို ဂူဂဲလ္ကယူထားတာပါ။ ကိုယ့္ပဲျပဳပ္က ေရခဲေသတၱာမွာ ခဲေနပါျပီ :)




ခင္မင္စြာျဖင့္
Baby taster

Post a Comment

:)

Powered by Blogger.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP